Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ο ΑΓΣ Ιωαννίνων

Με κάθε επισημότητα η ΕΟΚ ανακοίνωσε την απόφαση του ΑΓΣ Ιωαννίνων να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Ήταν κάτι το οποίο είχε φανεί ήδη από την απόφαση να μην κατέβει στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου κόντρα στον Πρωτέα Γρεβενών. 

Την επόμενη σεζόν ο ΑΓΣ Ιωαννίνων θα έχει αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα το οποίο θα συμμετέχει.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΑΓΣ Ιωαννίνων, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 1/03-01-2023 συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 της Ειδικής προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το σωματείο ΑΓΣ Ιωαννίνων υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Βδ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες τους οποίους μετείχε και δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου