Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Α.Ε. Καναλακίου: Εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία με τον Αμπελώνα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αμπελώνα εξέδωσε η Α.Ε. Καναλακίου εκφράζοντας τα πολλά παράπονά της.

Η σχετική ανακοίνωση:

Οι αρχές της ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια ως Αθλητική Ένωση Καναλακίου είναι ο Σεβασμός και η Φιλοξενία και τα τυχόν διαιτητικά λάθη που γίνονται στους αγώνες θεωρούμε ότι είναι ανθρώπινα και ότι γίνονται και στις δύο πλευρές. 

Αυτή η αντιμετώπιση που δεχόμαστε τη φετινή σεζόν στα εντός έδρας παιχνίδια είναι ανεξήγητη αλλά και πάλι επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε με την διαιτησία αλλά με το ότι εμείς τι δεν κάνουμε καλά.

Αλλά αυτό που ζήσαμε στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα δεν έχει προηγούμενο όπου γίναμε μάρτυρες μίας εχθρικής αντιμετώπισης από τα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη από την κα. Τσούρη και τον κ. Μπολάνο οι οποίοι μη σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια των αθλητών μας και αδικώντας τους κατάφορα και επανειλημμένα επέφεραν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Όμως κύριοι είμαστε ακόμη στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και έχουμε δείξει πόσο σεβόμαστε τον θεσμό μη αλλοιώνοντας καταστάσεις και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Εκπροσωπούμε το Νομό με ήθος και αξιοπρέπεια και φιλοξενία. Έχουμε την απαίτηση να σεβαστείτε τον κόπο και την προσπάθεια μας. Δεν ζητάμε εύνοια αλλά Σεβασμό και επί ίσης όρους αντιμετώπιση.

Με τα παραπάνω δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε την καλή προσπάθεια του Γ.Σ. Αμπελώνα και τους συγχαίρουμε για τη νίκη.

Υ.Γ. Τα καταγγελλόμενα μπορούμε κάλλιστα να τα αποδείξουμε με το Video του αγώνα το οποίο μπορούμε να προσκομίσουμε όπου χρειαστεί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου