Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": 1ος σκόρερ του 4ου ομίλου της Β΄ Εθνικής ο Γεωργίου, πολύ καλή εμφάνιση από τον Βασιλείου


Δεύτερη σερί 20άρα σημείωσε ο Δημήτρης Γεωργίου το περασμένο Σάββατο ανεβαίνοντας στην 1η θέση των σκόρερ του 4ου ομίλου της Β΄ Εθνικής. Πολύ καλός ο Νίκος Βασιλείου στην ήττα του Προμηθέα 2014 από την ΚΑΠ ενώ ο Πανερυθραϊκός του Άλκη Παππά πάτησε κορυφή στην Elite League.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός-Elite League) 

Εντυπωσιακή νίκη για τον Πανερυθραϊκό κόντρα σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Παπάγου με 105-82 με την ομάδα του Παππά να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-4. Ο Γιαννιώτης guard σε 08:46 σημείωσε 4 πόντους (2/3 δίποντα), μοίρασε 2 ασίστ και πήρε 1 ριμπάουντ.


Ανδρέας Τσουμάνης (Ελευθερούπολη-Elite League)

Την 4η συνεχόμενη νίκη και 9η συνολικά στο πρωτάθλημα κατέκτησε η φορμαρισμένη Ελευθερούπολη με 82-73 στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου. Ο Τσουμάνης σε 06:06 είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο) και 5 ριμπάουντ. Στο 9-5 το ρεκόρ της Ελευθερούπολης που βρίσκεται στην 4η θέση.


Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Οι Μαχητές άφησαν γρήγορα πίσω τους την ήττα από τη Σταυρούπολη επικρατώντας στην έδρα τους με 79-65 της Ευκαρπίας. Με αυτή τη νίκη βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 9-4 συνεχίζοντας δυναμικά να βρίσκονται σε τροχιά playoff. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γεωργίου με 20 πόντους και 2 εύστοχα τρίποντα. Μάλιστα, ο αθλητικός guard ανέβηκε ξανά στην θέση των σκόρερ του 4ου ομίλου έχοντας συνολικά 208 πόντους. 


με το νούμερο 4 ο Δημήτρης Γεωργίου



Πολυχρόνης Τσίγκας (Ευκαρπία-Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Η Ευκαρπία πάλεψε όμως τελικά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα από τους Μαχητές με 79-65. Ο Τσίγκας σημείωσε 7 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο με την ομάδα του να υποχωρεί στο 1-12.


Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014-Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος) 

Μεγάλη μάχη έδωσε ο Προμηθέας 2014 κόντρα στην ΚΑΠ όμως τελικά γνώρισε εντός έδρας ήττα με 74-68. Ο Βασιλείου ήταν πολύ καλός από πλευράς Πατρινών έχοντας 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα. Στην 9η θέση με ρεκόρ 3-11 μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής ο Προμηθέας 2014.


Λεωνίδας Γκουντουβάς (Γλαύκος Έσπερος-Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Σημαντική νίκη με σκορ 59-42 πανηγύρισε ο Γλαύκος Έσπερος στην έδρα του Α.Ο. Καλαμάτας ανεβαίνοντας στο 9-5. Ο Γκουντουβάς αγωνίστηκε χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο.   


Μάριος Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς-Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Παίζοντας συγκεντρωμένα από την αρχή του αγώνα ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Αρίωνα Ξάνθης επικρατώντας με 75-55 βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 4-8. 5 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο είχε ο Τσίγκας. 


*Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό λόγω μίας θλάσης που υπέστη. 

**Ο Σπύρος Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Φ.Ε.Α. από τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος.

***Ο Πανσερραϊκός είχε το ρεπό του τη 14η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής συνεπώς ο Δημήτρης Μάντζιος δεν είχε προγραμματισμένο παιχνίδι.


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου