Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Επιτυχημένο το 7ο Christmas Special 2022 της Ntougias Basketball Academy

Το γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ γέμισε με κόσμο καθώς γονείς και αθλητές της  NTOUGIAS BASKETBALL  ACADEMY δημιούργησαν μια πολύ θερμή, γιορτινή ατμόσφαιρα στο 7ο CHRISTMAS SPECIAL 2022. Το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε αγώνα μπάσκετ μεταξύ των μπαμπάδων (κάτω από ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό) με τα παιδιά αυτή την φορά να είναι οι θεατές. Αρκετοί ήταν οι μπαμπάδες που θέλησαν να λάβουν συμμετοχή δίνοντας έτσι, ζωντανά το παράδειγμα του ευ αγωνίζεστε στους μικρούς μας αθλητές.

Ατραξιόν της εκδήλωσης ήταν ο  Άι Βασίλης μας, χαρίζοντας χαμόγελα και γλυκίσματα σε παιδιά και γονείς.  Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μαζεύτηκαν αρκετά τρόφιμα που θα διατεθούν για κοινωφελή σκοπό, διδάσκοντας έμπρακτα στα παιδιά μας την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον πλησίον,  χαρίζοντας με αυτόν το τρόπο χαμόγελα και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και τον πρόεδρο κ. Κολόκα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου.


Να σημειωθεί ότι τα τρόφιμα τα οποία μαζεύτηκαν από τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο 7ο Christmas Special 2022 παραδόθηκαν από τον Νίκο Ντούγια στα συσσίτια του Αγίου Νικολάου αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου