Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Β.Α.Ο. Άρτας: Η δραστηριότητα των αγωνιστικών τμημάτων το περασμένο Σαββατοκύριακο

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα αγωνιστικά τμήματα του Β.Α.Ο. Άρτας.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Τρείς αγώνες και αυτό το σαββατοκύριακο η ακαδημία μας με μεγάλες και σημαντικές νίκες στα τμήματα υποδομής, με την αρχή να κάνει το παιδικό μας τμήμα το Σάββατο μέσα στη Δόξα Λευκάδας που παρόλο που αγωνίστηκε με 8 αθλητές έφτασε σε μια άνετη νίκη απέναντι στη μαχητική ομάδα της Λευκάδας με 83-49.

Με αυτή την νίκη η ομάδα μας έκλεισε το πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση πού οδηγεί στην επόμενη φάση... Συγχαρητήρια στους αθλητές και στο προπονητικό επιτελείο καλή συνέχεια στο πρώτο και συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους...

Β.Α.Ο. Άρτας (Ασπρουδης): Φουζας Κ, Γκολομαζος Δ, Ψαθάς Α, Γκαρτζονικας Δ,Τραντζας Λ, Ευαγγελόπουλος Γ, Κοντοδημας Ο,Φουζας Χ..

Την Κυριακή οι παμπαίδες μας έφτασαν σε μια άνετη νίκη απέναντι στον Πύρρο Άρτας με 61-42 συνεχίζοντας στη πρώτη θέση του ομίλου.. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους και συνεχίστε την καθημερινή σας προσπάθεια.. Ευχαριστούμε και όλους τους γονείς πού ήταν εκεί να χειροκροτήσουν όλες τίς προσπάθειες όλων των παιδιών.

Β.Α.Ο. Άρτας (Ασπρουδης): Τσωλης Γ, Ψαθάς Φ, Ανδρέου Τ,Γαλιαγρης Ν, Κοντοδημας Ν, Σαπλαουρας Α, Καναρας Α, Κιφοκερης Γ, Νικολός Γ, Κατσούλης Α, Τραντζας Λ 


Στην συνέχεια η ομάδα του ανδρικού που μετά τις τέσσερις απώλειες ήρθε και αυτή του Σμύρη να προστεθεί στο κατάλογο των απουσιών τή τελευταία στιγμή δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λέων Μεσολογγίου και ηττήθηκε με 69-81. Συγχαρητήρια στη ομάδα του Μεσολογγίου και δεν αποτελεί μομφή για τη δίκαια νίκη τους αλλά πρέπει να αναφέρουμε την τραγική διαιτησία για πολλοστή φορά του κ. Γαληνα Χ και κ Γαληνα Β ήταν το λιγότερο εμπαθής και με μονόπλευρα σφυρίγματα όπως κάθε φορά γίνεται απέναντι στην ομάδα μας ξεπέρασαν κάθε όριο και μέτρο.

Συγχαρητήρια και στους δύο δεκαπεντάχρονους Σαπλαουρα Ν και Γκαρτζονικας Η και στο Βενιαμιν δεκατεσσάρων χρονών Γκαρτζονικα Δημήτρη για τη πρώτη συμμετοχή τους στο ανδρικό και τη εξαιρετική τους παρουσία.


Τα δεκάλεπτα: 17-28, 33-47, 46-68, 69-81

Διαιτητές: Γαληνάς Β.-Γαληνάς Χρ.

Β.Α.Ο. Άρτας (Ασπρούδης): Γκαρτζονίκας Η.11(1), Γκαρτζονίκας Δ., Σαπλαούρας, Δήμος, Κότσικας 5, Τσιώλης 1, Θεοδωρόπουλος 17, Τσίκος 23(4), Παπαβασιλείου 4, Σιάτης 2, Πουπάκης 4, Μόσιαλος 2  

Λέων Μεσολογγίου (Φαράντος): Βεζύρης 4, Πολονύφης 2, Μποντε, Καλύβας 22(3), Καραντινός, Ξηρός 8, Μπουκουβάλας, Λειβαδάς 5(1), Μαντούβαλος 14, Αλεφαντής 15, Νίκου 2, Τσαπατώρης 9 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου