Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Β΄ Εθνική (3ος όμιλος): Μεγάλο ντέρμπι στα Τρίκαλα για το Βίκο Ιωαννίνων, στην έδρα του κόντρα στη Δόξα Λευκάδας ο ΑΓΣ Ιωαννίνων

Ένα μεγάλο ντέρμπι έχει μπροστά του ο Βίκος Ιωαννίνων (6-0) καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα Basket (5-1) στο Κλειστό Γυμναστήριο "Κατσιμήδου" για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Οι Γιαννιώτες έχουν πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα με 6 συνεχόμενες νίκες και κόντρα στα Τρίκαλα θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών. Από την άλλη, η ομάδα του coach Φόρου προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Λευκάδας και δε θέλει να χάσει περισσότερο την επαφή από την κορυφή έχοντας ήδη γνωρίσει μία ήττα από τον Έσπερο Λαμίας.

Την ισχυρή Δόξα Λευκάδας (4-2) θα υποδεχθεί ο ΑΓΣ Ιωαννίνων (0-6) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Η ομάδα του Παναγιώτη Ασπρούδη προσπάθησε πολύ το περασμένο Σάββατο κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας όμως οι ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ είναι πολλές και "χτυπητές". Αύριο ο ΑΓΣ Ιωαννίνων θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Επτανήσιους που έχουν χάσει έδαφος στη μάχη της 4άδας μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα Basket.

Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα σε Νίκη Βόλου (4-2) και Φίλιππο Βέροιας (5-2) με φόντο την 4άδα. Οι Βολιώτες προέρχονται από ήττα από τον Έσπερο Λαμίας με τους Βεροιώτες από την άλλη να έχουν κατακτήσει το 5ο ροζ φύλλο της σεζόν κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής η Αναγέννηση Καρδίτσας (1-5) θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου (0-6) και ο Ναύαρχος Βότσης (2-5) τον Πρωτέα Γρεβενών (1-5). 


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 17:00

Τρίκαλα Basket- Βίκος Ιωαννίνων 

ΑΓΣ Ιωαννίνων- Δόξα Λευκάδας

Νίκη Βόλου- Φίλιππος Βέροιας

Αναγέννηση Καρδίτσας- Ολυμπιακός Βόλου

Ναύαρχος Βότσης- Πρωτέας Γρεβενών

Ρεπό: Έσπερος Λαμίας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Έσπερος Λαμίας 14 (7-0)

2. Βίκος Ιωαννίνων 12 (6-0)

3. Φίλιππος Βέροιας 12 (5-2)

4. Τρίκαλα Basket 11 (5-1)

5. Δόξα Λευκάδας 10 (4-2)

6. Νίκη Βόλου 10 (4-2) 

7. Ναύαρχος Βότσης 9 (2-5)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 8 (1-6)

9. Πρωτέας Γρεβενών 7 (1-5)

10. Ολυμπιακός Βόλου 6 (0-6)

11. ΑΓΣ Ιωαννίνων 6 (0-6)

*Βίκος Ιωαννίνων, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Τρίκαλα Basket, Δόξα Λευκάδας, Νίκη Βόλου, Πρωτέας Γρεβενών και Ολυμπιακός Βόλου έχουν κάνει το ρεπό τους 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου