Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα WBC-Ελευθερία Μοσχάτου


Τη δυνατή ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου υποδέχεται την Κυριακή (14.00) στο Νέο Κλειστό η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η ομάδα του Τζον Μαργαρίτη αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και να ανεβάσει και την ψυχολογία της, με τις παίκτριες να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις. 
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στην έκβαση της αναμέτρησης αναμένεται να παίξει και πάλι η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας του ΠΑΣ, στις κερκίδες του Νέου Κλειστού, που όπως παραδέχονται και οι αντίπαλες ομάδες, είναι η πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, ο κόουτς Μαργαρίτης και η Άσπα Καλαμπάκου δήλωσαν στα τοπικά μέσα:

Τζον Μαργαρίτης: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, που έπαιξε και στο εξωτερικό και μάλιστα κέρδισε, ενώ και στο πρωτάθλημα μετρά ήδη δύο νίκες. Εμείς είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο αγώνα και προσπαθούμε να βελτιώσουμε συνεχώς κι άλλα κομμάτια του παιχνιδιού μας μέσα από τις προπονήσεις. Σήμερα, η επίθεση μας βοηθά στο να μη δεχόμαστε εύκολους πόντους, αλλά το μυστικό είναι πλέον, να μας βοηθήσει και η άμυνά μας. Δεν έχουμε ακόμη φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δικαιολογίες πάντα θα υπάρχουν, όμως δεν ψάχνουμε γι’ αυτές, γιατί θα χάσουμε τον στόχο μας».

Άσπα Καλαμπάκου: «Όσο περνούν οι εβδομάδες και παίζουμε επίσημα παιχνίδια, βελτιωνόμαστε, γιατί προσαρμοζόμαστε καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού. Το δείξαμε και με τον ΠΑΟΚ, όπου είχαμε σημαντική βελτίωση, με μεγαλύτερη ενέργεια, αλλά έχουμε ακόμη να διορθώσουμε πολλά, για να φτάσουμε στις νίκες, που είναι και ο στόχος μας. Είναι αλήθεια, ότι έχουμε βρει ήδη ρυθμό στην επίθεση, ωστόσο αυτό που μας μένει, είναι να βελτιωθούμε και στην άμυνα, που πιστεύω, ότι είναι πιο εύκολο από την επίθεση, γιατί η άμυνα είναι διάθεση. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου που πάντα μας στηρίζει και τον θέλουμε δίπλα μας και την Κυριακή, για να πάρουμε τη νίκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου