Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα WBC-ΠΑΟΚ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Γυναικών θέλει να πετύχει την Κυριακή (14.00) η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC, που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του κόουτς Μαργαρίτη ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή από τον Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας και οι παίκτριες θέλουν να πάρουν το πρώτο «ροζ φύλλο» κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ,  μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας που αναμένεται να δημιουργήσουν και πάλι «καυτή» ατμόσφαιρα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο κόουτς Τζον Μαργαρίτης σε δηλώσεις του την Πέμπτη, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με αρκετό ταλέντο, κάτι που φάνηκε και στα δύο πρώτα παιχνίδια, στα οποία πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα είναι μία δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε καλύτερα για να έχουμε σταθερή απόδοση και στα 40’ του αγώνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που παίζουμε, βλέπουμε και κάτι διαφορετικό. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε διάφορους τομείς κάθε φορά. Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε και ίσως κάποια φορά να παίζει ρόλο η κόπωση ίσως και το ότι δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη τη φιλοσοφία που θέλω να έχουμε ως ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση. Βλέπω όμως, ότι βελτιωνόμαστε συνέχεια, αλλά δε μπορούμε να περιμένουμε για πολύ και πρέπει να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να πάρουμε νίκες. 

Ο κόσμος στην έδρα μας είναι κάτι διαφορετικό και μας δίνει μεγάλη ενέργεια. Θέλουμε όμως κι εμείς να ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνουν οι φίλαθλοι. Τους ευχαριστούμε, τους θέλουμε ξανά κοντά μας και υποσχόμαστε, ότι θα προσπαθήσουμε κι εμείς στο γήπεδο, να κάνουμε το καλύτερο, όπως κάνουν κι αυτοί από την κερκίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου