Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Β΄ Εθνική (3ος όμιλος): Εκκίνηση στη Βέροια ο Βίκος Ιωαννίνων, εντός έδρας ο ΑΓΣ Ιωαννίνων

1η αγωνιστική αύριο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, τα παιχνίδια της οποίας θα πραγματοποιούνται τα Σάββατα τη φετινή σεζόν, με τις δύο γιαννιώτικες ομάδες να ξεκινούν τη φετινή τους προσπάθεια.

Ο Βίκος Ιωαννίνων συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για άνοδο από τον 3ο όμιλο. Πρώτος φετινός αντίπαλος για την ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου θα είναι ο Φίλιππος Βέροιας που την περσινή σεζόν υποβιβάστηκε από την Α2. Σίγουρα πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες εξόδους που έχουν να κάνουν οι Γιαννιώτες όμως η ομάδα που έχει στηθεί είναι αρκετά ισχυρή ώστε να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες έδρες. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και σε live streaming μέσα από το επίσημο κανάλι της μακεδονικής ομάδας.

Την ίδια ώρα ο ΑΓΣ Ιωαννίνων θα υποδεχθεί τον Ναύαρχο Βότση, ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Οι Γιαννιώτες αναμένεται να παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικοί συγκριτικά με την περσινή σεζόν με τον Μάρκο Ψάλτου να είναι όμως ακόμα στο ρόστερ τους. Στον πάγκο θα καθίσει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα ο Παναγιώτης Ασπρούδης, ενώ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αναμένεται να ντεμπουτάρουν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Έσπερος Λαμίας, που αναμένεται να είναι πολύ ισχυρός, θα υποδεχθεί στο "Χαλκιοπούλειο" τον Ολυμπιακό Βόλου. Μία ακόμα δυνατή ομάδα του ομίλου, τα Trikala Basket, αρχίζουν την περιπέτειά τους στο γήπεδό τους απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τέλος, η Νίκη Βόλου θα φιλοξενήσει τον Πρωτέα Γρεβενών.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστική:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 

Φίλιππος Βέροιας- Βίκος Ιωαννίνων 17:00 (live streaming

ΑΓΣ Ιωαννίνων- Ναύαρχος Βότσης 17:00

Έσπερος Λαμίας- Ολυμπιακός Βόλου 16:00 

Trikala Basket- Αναγέννηση Καρδίτσας 17:00

Νίκη Βόλου- Πρωτέας Γρεβενών 17:00

Ρεπό: Δόξα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου