Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΣΥ.Κ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.: Ανακοίνωση για τη μη συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ

Ο ΣΥ.Κ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. επιθυμεί με το παρόν δελτίο τύπου, να δώσει τέλος στην επιχειρούμενη διαστρέβλωση των αιτίων που αφορούν στη μη συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου μας, σε όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. .

Α) Ο Σύνδεσμός μας ακολουθώντας όπως όφειλε τις προκηρύξεις της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε., οι οποίες συντάχτηκαν με τις οδηγίες της Ε.Ο.Κ., όριζε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα τον αριθμό των κριτών που προβλέπονταν σε αυτές, διατηρώντας όμως τις επιφυλάξεις του όσον αφορά τη σωστή εφαρμογή των κανονισμών, αφού οι τρεις θέσεις κριτών δεν γίνεται ούτε πρακτικά αλλά και ούτε σύμφωνα με τους κανονισμούς, να καλύπτονται από δυο κριτές. Ωστόσο για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στα εν λόγω πρωταθλήματα, αποφασίστηκε ο χρόνος των 24 δευτερολέπτων να παίζεται με χρονόμετρο χειρός, όπως στις περισσότερες Ενώσεις.

Β) Με μια πρωτοφανή, παράλογη και παράτυπη απόφαση, το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. μας ενημερώνει ότι στο τραπέζι της γραμματείας θα τοποθετηθεί ως τρίτος κριτής, παράγοντας του γηπεδούχου σωματείου, προκαλώντας την δική μας εύλογη αντίδραση.

Δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε αυτή την εκτροπή που θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στο έργο μας και στη διεξαγωγή των αγώνων.

Ζητήσαμε με έγγραφό από την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. την επιστροφή στην κανονικότητα και την εφαρμογή των νόμων και τον κανονισμών γνωρίζοντας τους την απόφαση μας, να μην συμμετέχουμε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με παράγοντες.

Δυστυχώς το Δ.Σ. της Ένωσης δεν πήρε ποτέ την απόφαση του αυτή και έτσι ακόμη και όταν η Ε.Ο.Κ. έδωσε με έγγραφό της το δικαίωμα στις Ενώσεις για τον ορισμό τριών κριτών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, η Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. δεν το εφάρμοσε ποτέ σε αντίθεση με τις άλλες Ενώσεις!

Τέλος, με έγγραφό της με αρ. πρωτ. 238/19-10-2022 δεν επιτρέπει τη συμμετοχή μας σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ στα Πρωταθλήματα και στα Τουρνουά (ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ U13)

Πρέπει να δηλώσουμε ότι:

1. Ο Σύνδεσμός μας δεν απέχει από τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. με την θέληση του, αλλά γιατί δεν επιτρέπει τη συμμετοχή μας το Δ.Σ. της.

2. Επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σε όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. σύμφωνα με τις προκηρύξεις της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και της Ε.Ο.Κ. .

3. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε τον διάλογο γιατί ποτέ δεν μας προτάθηκε!

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου