Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Με Παναγιώτη Ασπρούδη στον πάγκο και μεταγραφικό ντεμαράζ ο ΑΓΣ Ιωαννίνων

Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων ο ΑΓΣ Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Ζαφειρούδη, Αλέξανδρου Στεφάνου και Γιάννη Τριπολίδη αλλά και την επιστροφή του Βασίλη Κολότσιου. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Αρτινός Παναγιώτης Ασπρούδης.

Ο coach Ασπρούδης έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε Πανιώνιο (Α1) και Α.Ο. Αγρινίου (Α2) ενώ είναι γνωστή η δουλειά του με την ομάδα του Β.Α.Ο. Άρτας όλα αυτά τα χρόνια σε τοπικό επίπεδο.

Ο Κολότσιος είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας και τη σεζόν 2020-21 που ολοκληρώθηκε όμως νωρίς λόγω της πανδημίας. Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ΄ Εθνική με τον Βίκο Σπάρτακο.

Ο Ζαφειρούδης είναι γνωστός στο γιαννιώτικο κοινό από το πέρασμά του από το IBC, το οποίο βέβαια ήταν επίσης μικρό λόγω της πανδημίας με μόλις 2 αγώνες να γίνονται τότε στη Β΄ Εθνική (σεζόν 2020-21). Πρόκειται για αθλητή με παραστάσεις έχοντας αγωνιστεί με αρκετές ομάδες στη Β΄ Εθνική. 

Ο Στεφάνου είναι guard και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΓΕΧ, Ολυμπιακό (εφηβικό), Μαρούσι, Μελίσσια , Κάδμο, Έσπερο Λαμίας και Τελεθριακό.

Τέλος, ο Τριπολίδης προέρχεται από τις ακαδημίες του Χαρίλαου Τρικούπη και αγωνίζεται επίσης στις θέσεις των guard. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου