Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Γ΄ Εθνική (4ος όμιλος): Με τον ισχυρό Αλμυρό το IBC, με τη δύναμη της έδρας η Παραμυθιά απέναντι στον Α.Ο. Τρικάλων, στη Λάρισα το Καναλάκι

Αγώνες με ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό δυσκολίας περιμένουν τους τρεις εκπροσώπους της ΕΣΚΑΒΔΕ σήμερα στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, το αήττητο IBC (3-0) φιλοξενείται από το δυνατό και συνάμα "πληγωμένο" λόγω της ήττας από τον Α.Ο. Τρικάλων, Αλμυρό (2-1), σε ένα παιχνίδι όπου οι Γιαννιώτες θα τεστάρουν τις δυνάμεις του. Η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμαστεί σε μία από τις πιο δύσκολες αποστολές στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ανεβασμένη Παραμυθιά (2-1) καλείται να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Τρικάλων (2-1) σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Με τη δύναμη της έδρας θέλει να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα σε μία γεμάτη ομάδα που την προηγούμενη Κυριακή υποχρέωσε τον Αλμυρό να γνωρίσει την πρώτη του ήττα. Στην Παραμυθιά περιμένουν τη στήριξη του κόσμου, όπως συμβαίνει άλλωστε συνεχώς στα εντός έδρας παιχνίδια, προκειμένου να τους βοηθήσει να φτάσουν στο ροζ φύλλο.

Στη Λάρισα θα ταξιδέψει η Α.Ε. Καναλακίου (0-3) όπου φιλοξενείται από τον Αμπελώνα (1-2) θέλοντας να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο. Αυτό τα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Νεκτάριου Βαβέτση στον πάγκο της ομάδας και θέλει σιγά σιγά να περνά τα δική του φιλοσοφία στην ομάδα της Πρέβεζας και να βλέπει πρόοδο.

Οι αήττητοι Σοφάδες (3-0) θα φιλοξενήσουν τη Νίκαια Λάρισας (1-2) που την προηγούμενη Κυριακή έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν ενώ πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Καρδίτσα όπου οι Τιτάνες Παλαμά (2-1) υποδέχονται την Άμφισσα (2-1). Τέλος, Ανόρθωση Βόλου (0-3) και Αγριά (0-3) θα κοντραριστούν με έπαθλο το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 17:00

Αλμυρός- IBC

Παραμυθιά- Α.Ο. Τρίκαλα

Αμπελώνας- Α.Ε. Καναλακίου

Τιτάνες Παλαμά- Αμφισσά

Σοφάδες- Νίκαια Λάρισας

Ανόρθωση Βόλου- Αγριά


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σοφάδες 6 (3-0)

2. IBC 6 (3-0)

3. Α.Ο. Τρίκαλα 5 (2-1)

4. Άμφισσα 5 (2-1)

5. Αλμυρός 5 (2-1)

6. Παραμυθιά 5 (2-1)

7. Τιτάνες Παλαμά 5 (2-1)

8. Νίκαια Λάρισας 4 (1-2)

9. Αμπελώντας 4 (1-2)

10. Ανόρθωση Βόλου 3 (0-3)

11. Αγριά 3 (0-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου