Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Γ΄ Εθνική (4ος όμιλος): Παιχνίδι απαιτήσεων για το IBC, δύσκολη αποστολή για το Καναλάκι, ιστορικό πρώτο εντός έδρας για την Παραμυθιά

Οι δύο από τις τρεις ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ έχουν εντός έδρας παιχνίδια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής με το Καναλάκι να είναι η μοναδική ομάδα που θα αγωνιστεί εκτός έδρας.

Το IBC (1-0) αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο τον Α.Ο. Τρικάλων (1-0) που είναι ένας ισχυρός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη γιαννιώτικη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Το Καναλάκι (0-1) έχει μία δύσκολη αποστολή μπροστά του καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον ισχυρό Αλμυρό (1-0) που συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για τα playoff στον 4ο όμιλο. 

Η Παραμυθιά (0-1) είναι έτοιμη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία της στις Εθνικές Κατηγορίες. Μάλιστα αυτό το παιχνίδι έχει δέουσα σημασία καθώς αντίπαλος είναι η Νίκαια Λάρισας 1-0) με την οποία έχουν κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Στους υπόλοιπους αγώνες οι Σοφάδες (1-0) φιλοξενούν την Ανόρθωση Βόλου (0-1), ο Αμπελώνας (1-0) την Άμφισσα (1-0) και η Αγριά (0-1) τους Τιτάνες Παλαμά (0-1).


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 17:00

IBC- Α.Ο. Τρίκαλα

Αλμυρός- Καναλάκι

Παραμυθιά- Νίκαια Λάρισας

Σοφάδες- Ανόρθωση Βόλου

Αμπελώνας- Άμφισσα

Αγριά- Τιτάνες Παλαμά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου