Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Α' ΕΣΚΑΒΔΕ: Γεμάτη τοπικά ντέρμπι η 2η αγωνιστική

Μία αγωνιστική με πολλά τοπικά ντέρμπι είναι η 2η στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και όλα τους είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο.

Στο Βόρειο όμιλο η αυλαία ανοίγει στις 15:00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας όπου η Γ.Ε.Κ. (0-1) φιλοξενεί τους Μολοσσούς (0-1). Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τη σεζόν και θα ψάξουν το πρώτο ροζ φύλλο.

Μισή ώρα αργότερα η Νικόπολη Πρέβεζας (1-0) θα υποδεχθεί τον Ιόνιο (1-0). Τόσο οι Πρεβεζιάνοι όσο και οι Φαίακες εκκίνησαν με το "δεξί" το πρωτάθλημα και το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι δυο τους την περσινή σεζόν διεκδίκησαν μέχρι και το τέλος το πλασάρισμα στην πρώτη δυαδά. 

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Φαίακας (1-0) αντιμετωπίζει τον Λέοντα Κέρκυρας (0-1). Η ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη μετά την προσθήκη των έμπειρων παικτών έχει δημιουργήσει ένα δυνατό μείγμα μαζί με τους ταλαντούχους νεαρούς και φαίνεται ότι θα είναι μεταξύ αυτών που θα πρωταγωνιστήσουν στο Βόρειο όμιλο. Ο Λέοντας πάλεψε κόντρα στη Νικόπολη για μία επική ανατροπή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε όμως το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με βραδινό τοπικό ντέρμπι στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων όπου ο Θρύλος (0-1) υποδέχεται τη νεοφώτιστη Αστράκα που την 1η αγωνιστική είχε κάνει το ρεπό της με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Γ.Ε.Κ.- Μολοσσοί (15:00)

Νικόπολη Πρέβεζας- Ιόνιος (15:30)

Φαίακας Κέρκυρας- Λέων Κέρκυρας (17:00)

Θρύλος Ιωαννίνων- Αστράκα B.C. (21:00)

Ρεπό: Κερκυραϊκός


Στο Νότιο όμιλο οι 3 από τους 5 αγώνες είναι τοπικά ντέρμπι. Στην Άρτα ο Αίας (1-0) αντιμετωπίζει τη Δόξα Πύρρου (1-0). Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε Α.Λ.Φ.Α. 93΄ και Β.Α.Ο. και αναμένεται να γίνει δυνατό παιχνίδι. Νωρίτερα ο Β.Α.Ο. (0-1) αντιμετωπίζει τον Πύρρο (0-1) με τους δύο "μονομάχους" να θέλουν την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Γ.Ε. Αγρινίου (0-1) και Α.Λ.Φ.Α. 93΄ (0-1) συνθέτουν το τρίτο κατα σειρά ντέρμπι της αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ακόμα παιχνίδια με τον Γρηγόρη Λιακατά (0-1) να υποδέχεται τον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (1-0) και τον Λέοντα Μεσολογγίου (1-0) τον Παναιτωλικό (1-0).


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 

Β.Α.Ο. Άρτας- Πύρρος Αρταίων (16:00)

Γρηγόρης Λιακατάς- Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (16:45)

Αίας Άρτας- Δόξα Πύρρου Άρτας (18:00)

Γ.Ε. Αγρινίου- Α.Λ.Φ.Α. 93΄ (19:30)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Λέων Μεσολογγίου- Παναιτωλικός (17:00)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου