Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Α1 Γυναικών: Πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως συνηθίζεται τις περισσότερες χρονιές όπου συμμετέχει στην Α1 ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινά αύριο τη φετινή του προσπάθεια στο πρωτάθλημα με δύσκολη αποστολή.

Αντίπαλός του είναι ο Παναθηναϊκός με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για αύριο το μεσημέρι στις 14:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Η ομάδα του coach Μαργαρίτη θα προσπαθήσει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στις "πράσινες" που είναι το φαβορί.

Σήμερα ξεκίνησε η 1η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στην έδρα του του Πρωτέα Βούλας με 78-75. Μία πρώην παίκτρια του ΠΑΣ, η Χριστίνα Θεοδώρου, ηταν εξαιρετική έχοντας 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα για το Δικέφαλο του Βορρά. Πρώτη σκόρερ ήταν η Williams με 19 πόντους, 16 είχε η Καρλάφτη, 13 η Wilson και 10 μαζί με 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ η Κολλάτου. Από τον Πρωτέα Βούλας 19 σημείωσε η Gildey, 16 μαζί με 8 ριμπάουντ είχε η Boothe, με την Αναστασοπούλου να έχει 15 και 6 ριμπάουντ. 

Αύριο εκτός από το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ακόμα αγώνες. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθλητικό Συκεών, η Νική Λευκάδας την Ελευθερία Μοσχάτου και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου τα Χανιά. Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι του Εύνικου κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ- Πρωτέας Βούλας 78-75


Κυριακή 9 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός (14:00 live streaming

Νίκη Λευκάδας- Ελευθερία Μοσχάτου (13:00 live streaming)

Ολυμπιακός- Παναθλητικός Συκεών (15:00)

Δάφνη Αγίου Δημητρίου- Ο.Α. Χανίων (16:45)


Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Εύνικος- Εσπερίδες Καλλιθέας (21:30 live streaming) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου