Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Ρίχνεται στη "μάχη" του Κυπέλλου Ελλάδος


Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ ρίχνεται την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, ο Π.Α.Σ.Γιάννινα WBC. Ο ΠΑΣ, αντιμετωπίζει για την Β’ Φάση του Κυπέλλου, στις 14:30, τον Πανσερραϊκό, σε ένα ματς που θα γίνει στο ΔΑΚ Σερρών.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ, ματς που όπως ανέφερε και ο κόουτς Τζον Μαργαρίτης, η ομάδα περιμένει με ανυπομονησία.

Σε δήλωση του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, αναφέρει: «Ο πρώτος μας επίσημος αγώνας θα είναι εναντίον του Πανσερραϊκού στις Σέρρες για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Πανσερραϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα που είναι καλά προπονημένη και θα είναι για μας ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχουν παίκτριες με αρκετή πείρα, καλές σουτέρ και με αρκετή ταχύτητα.

Κέρδισαν σε έναν πολύ καλό αγώνα εκτός έδρας, την Ολυμπια Λάρισας την περασμένη Κυριακή και έδειξαν ότι μπορούν να υπερισχύσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μέσα στο γήπεδό τους θα είναι πολύ πιο επικίνδυνες. Εμείς έχουμε κάνει την προετοιμασία μας και ελπίζουμε ότι στον αγώνα θα είμαστε έτοιμοι ώστε να παίξουμε σωστά για ένα καλό αποτέλεσμα».

Με τη σειρά της η αρχηγός της ομάδας Ντίνα Σαρηγιαννίδου, δήλωσε: «Την Κυριακή ξεκινάμε και επίσημα τη σεζόν. Είναι μια νέα χρονιά για εμάς, με την ομάδα μας να έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα και περιμένουμε πως και πως την έναρξη της σεζόν. Ευελπιστούμε πως η ομάδα θα εμφανιστεί πανέτοιμη για τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου