Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Χρήσιμα συμπεράσματα με Παναθλητικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Πολύ δυνατό ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Παναθλητικό Συκεών. 

Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση υπέρ του Παναθλητικού με 58-57, με τις δύο ομάδες να παίζουν μόλις 3 έξτρα λεπτά λόγω του γεγονότος ότι τα τμήματα υποδομών της ομάδας της συμπρωτεύουσας έπρεπε να κάνουν προπόνηση (53-53 κ.α.). Το πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι ο coach Μαργαρίτης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα 3 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα έχει τους ίδιους στόχους.

Terae Briggs με 16 πόντους και Κατερίνα Μαρίνη με 15 τα δύο κορίτσια που ξεχώρισαν με την Marguerite Effa να προσθέτει με τη σειρά της 10.

Ο προπονήτης του ΠΑΣ μετά το παιχνίδι δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: "Ήταν ένα παιχνίδι πού μας βοήθησε να μάθουμε μερικά πράγματα όχι μόνο ατομικά αλλά και ομαδικά. Ο Παναθλητικός μας έσπρωξε στα όρια μας και μας ανάγκασε να εξετάσουμε το που βρισκόμαστε σαν ομάδα και σαν παίκτες μέχρι τώρα. Για μας ήταν κάτι καλό γιατί είναι ακόμα νωρίς και έχουμε πολλά να μάθουμε και να δουλέψουμε προς την βελτίωση".

Παναθλητικος (Διαβολεμένου): Βαντσιούρη 3(1), Μπαξεβάνου, Τράντα 10, Βασιλείου 2, Williams 10, Robinson 27, Σταματάκη 4, Σύρπα 2, Χωλοπούλου

ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Μαργαρίτης): Briggs 16, Effa 10, Ewodo 8(1), Καλαμπάκου 3(1), Γκομπετζισβίλι, Μαρίνη 15(3), Σαρηγιαννίδου 5(1), Τζήμου


φωτο: pasgianninawbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου