Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Β.Α.Ο. Άρτας: Ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στις 5 Σεπτεμβρίου

Η ώρα έχει φτάσει και για την Ακαδημία του Β.Α.Ο. Άρτας προκειμένου να ξεκινήσουν οι εγγραφές και οι προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ξεκινάμε!!!

Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις μας!!!

Στόχος μας και φέτος η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και της αγάπης για το μπάσκετ μέσα από το παιχνίδι, τον συναγωνισμό και τη συνεχή εκπαίδευση!!!

Η ακαδημία μας αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 4-18 ετών. Σήμερα λειτουργούν 10 τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδων, μίνι, superμίνι, προμίνι, ακαδημίες, juniors καθώς και ακαδημία κοριτσιών) που συμμετέχουν στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα στα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και στα διάφορα τουρνουά και basketball camps που διοργανώνονται σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συνεχίζουμε για τέταρτη χρονιά όντας πρωτοπόροι και ως η μοναδική ακαδημία στην περιοχή μας πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 4 έως 6 ετών). Οι μικροί αθλητές μπορούν να διασκεδάζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα του μπάσκετ μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Με το καλύτερο προπονητικό επιτελείο και το μοναδικό στην περιοχή μας με συνεχή παρουσία σε επίπεδο Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ!!!!

Με εξειδίκευση στη ατομική βελτίωση αθλητών και με 12μηνο πρόγραμμα για τον καθένα ξεχωριστά!!!!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....


ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....


Πληροφορίες στη γραμματεία στο τηλέφωνο 6945191518-6948179572

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου