Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Στην εκκίνηση η Ακαδημία του IBC

Η νέα αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ioannina BC  ξεκινά σε λίγες μέρες. Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 η ομάδα είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά τους νεαρούς αθλητές/τριες μας και να φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τα χαμόγελά τους.

Οι αθλητές/τριες που επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας (Αγόρια και κορίτσια 5-16 Ετών & τμήμα Baby) μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα:

Για τα αγόρια: 6945 939 505 Γιάννης Παπαδόπουλος

Για τα κορίτσια: 6973 559 670  Βαγγέλης Αυγερινός

Για το τμήμα των Αμαξιδίων: 6945 021 252 Στέφανος Χατζάρας

Έλα να γίνεις μέλος της !!!!!  Γιατί το Μ Π Α Σ Κ Ε Τ : 

1. Φέρνει τα παιδιά στο γήπεδο συνδυάζοντας την άθληση και το παιχνίδι

2. Προωθεί την κοινωνικότητα των παιδιών, καθώς τα εντάσσει σε ένα ομαδικό παιχνίδι όπου το εμείς είναι πάνω από το εγώ.

3. Είναι ομαδικό άθλημα με μικρή κατοχή της μπάλας, γεγονός που εμποδίζει την ατομικότητα και προάγει την ομαδικότητα.

4. Δίνει στα παιδιά ένα υγιή κοινωνικό περίγυρο, φίλους και παρέες από τον αθλητισμό που συνήθως κρατούν για πάντα και είναι στήριγμα για όλη τους τη ζωή.

5. Τα παιδιά μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες αποκτούν αυτοπεποίθηση, μαθαίνουν να σέβονται τους κανόνες του παιχνιδιού και τους συναθλητές τους, χτίζοντας έτσι σταθερά θεμέλια συνεργασίας, που θα τους βοηθήσει και στην μετέπειτα ζωή τους.

6. Μαθαίνει τα παιδιά τον προγραμματισμό, θέτει στόχους σε καθημερινή βάση.

7. Το μπάσκετ αποτελεί ιδανικό τρόπο για να αναπτύξει ένα παιδί στρατηγική & γρήγορη σκέψη, διότι οι εναλλαγές στο παιχνίδι αυτό είναι συνεχείς.

8. Προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά καθώς το μπάσκετ σε όλα του τα επίπεδα είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου