Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Κινήσεις ουσίας και ποιότητας από τη Δόξα Πύρρου Άρτας

Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι για τη Δόξα Πύρρου Άρτας που έκανε δικούς της τους Κώστα Κρικώνη, Παναγιώτη Θώδη, Γιώργο Παππά, Αλέξανδρο Δόνο και Ντάνιελ Πρίφτη. 

Ο Κρικώνης ήταν ο αρχηγός της Παραμυθιάς την περσινή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Παίκτης με πολλές παραστάσεις καθώς κατά το παρελθόν ήταν από τους στυλοβάτες του IBC μέχρι και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική ενώ την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες είχε πανηγυρίσει και με το Καναλάκι.

Ο Θώδης ήταν μέλος του Βίκος Σπάρτακος που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με ρεκόρ 17-1. Δύο σεζόν νωρίτερα είχε συνεργαστεί ξανά με τον coach Παππά καταφέρνοντας να ανεβάσουν τον Σπάρτακο για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ΄ Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει παίκτης και του ΑΓΣ Ιωαννίνων από τις ακαδημίες του οποίου προέρχεται.

Ο δυναμικός forward Παππάς προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΓΣ Ιωαννίνων και έχει γράψει αρκετές συμμετοχές με την ανδρική ομάδα ενώ ήταν από τους παίκτες κλειδιά της εφηβικής ομάδας.

Ο Δόνος την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Ε.Α. Πατρών που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις .

Η ομάδα της Άρτας ενέταξε στο δυναμικό της και τον 16χρονο Ντάνιελ Πρίφτη που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα Παίδων του Προμηθέα Πατρών.

Τέλος, ο Χρήστος Μπαλλας συνεχίζει κανονικά και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Δόξας Πύρρου Άρτας και αναμένεται να είναι ξανά το σημείο αναφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου