Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παραμυθιάς ο Μιχάλης Μπάθας

Στον Μιχάλη Μπάθα αποφάσισε η διοίκηση της Παραμυθιάς να δώσει τα "κλειδιά" της ομάδας καθώς ο Γιαννιώτης προπονητής θα καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο Μπάθας τα τελευταία χρόνια δούλεψε ως assistant coach στο πλάι κατά σειρά του Θωμά Κωστόπουλου (Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα), του Γιάννη Παπαδόπουλου (IBC) και του Σοφοκλή Τσουκανέλη (ΑΓΣ Ιωαννίνων) και πλέον είναι έτοιμος να αναλάβει πρώτος προπονητής της Παραμυθιάς.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΚΑΕ Παραμυθιάς ανακοινώνει και καλωσορίζει την έλευση του προπονητή καλαθοσφαίρισης Μπάθα Μιχαήλ ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της αντρικής μας ομάδας και θα πορευτεί μαζί μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η εμπειρία και η δυναμική του παρουσία σε αντίστοιχες κατηγορίες είναι για την ομάδα οδηγός για μια καλή πορεία στο δύσκολο μονοπάτι της Γ κατηγορίας, που με πολύ κόπο η ομάδα της ΚΑΕ κατάφερε να ανέλθει. 

Ο Μιχάλης Μπάθας έχει διατελέσει Assistant coach, της ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, του IBC Ιωαννίνων και την άνοδο επίσης στην Β’ Εθνική κατηγορία και Assistant coach του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων με σπουδαία πορεία στην Β’ Εθνική κατηγορία. Έχει προσφέρει σπουδαίο έργο στις ακαδημίες της ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννενα με την ομάδα των Under 20 και στις ακαδημίες παιδικού του IBC Ιωαννίνων με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ. 

Ευχόμαστε στον coach Μιχάλη Μπάθα καλή επιτυχία στις δυνατές προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου