Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Μάριος Τσίγκας

Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μάριου Τσίγκα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γιαννιώτη αθλητή.

Ο Τσίγκας πραγματοποίησε μία καλή χρονιά πέρυσι με τη φανέλα του Ζέφυρου στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής έχοντας σε 15 συμμετοχές 10.8 πόντους (162 συνολικά) με 14 τρίποντα. Οι "Πόντιοι" συμμετέχουν στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τη σεζόν 2019-2020 είχε αγωνιστεί στην ομάδα ο μεγαλύτερος αδερφός του Μάριου ο Πολυχρόνης. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Μάριο Τσίγκα. Ο Μάριος γεννήθηκε στις 18-8-2002 , αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει ύψος 1,94 Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στον ΑΓΣ Ιωαννίνων  αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στην συνέχεια στο τμήμα ανδρών . Στην συνέχεια αγωνίστηκε για 1 χρονιά στον Σπάρτακο Ιωαννίνων και τέλος στον Ζέφυρο και την Γ' Εθνική .  

Μάριε καλωσόρισες στην οικογένεια του Απόλλων Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιείς με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου