Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 24ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3 του Καναλακίου

Το καλοκαιρινό ραντεβού μπάσκετ έφτασε στο τέλος του. Το 24ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3, ίσως το μακροβιότερο τουρνουά σε όλη την Ελλάδα, στέφθηκε με επιτυχία. 

Η διεξαγωγή των αγώνων πραγματοποιήθηκε από 1 Αυγούστου έως 8 Αυγούστου το 2022. Ο σύλλογος Α.Ε. Καναλακίου για ακόμα μια φορά άφησε έκπληκτους τους λάτρεις του αθλήματος με την άριστη διοργάνωση του τουρνουά και γέμισε το γήπεδο με αθλητές και τις κερκίδες με θεατές.

Με πιστοποιημένους κριτές αγώνων, μέλη της Σ.Υ.Κ.Α.Β.Δ.Ε. με εγκυρότητα ανέδειξαν τους μεγάλους νικητές σε όλες τις κατηγορίες του τουρνουά, Οικογενειακό, Προ μίνι 2013, Μίνι, Κορασίδων, Νικητής διαγωνισμού βολών, Παίδων, Over40, Ανδρών. 

Διαιτητής στις δύο τελευταίες μέρες των αγώνων ήταν ο κος Γαληνάς Χρήστος.  

Με διακριτική πλακέτα τιμήθηκε ο κος Κίτσος Χρήστος παλαίμαχος άσσος καλαθοσφαίρισης. 

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση οι αντιδήμαρχοι Πάργας κος Μπούσιος Δημήτριος, κος Μάρκου Δημήτριος και ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καναλακίου κος Ιωάννης Δήμας.

Με μεγάλη συγκίνηση ο προπονητής του συλλόγου κος Τζομάκας Ελευθέριος βράβευσε τα παιδιά των ακαδημιών του. Το ευχαριστώ προς το πρόσωπό του είναι λίγο για την πολύ καλή δουλειά και την αφοσίωση που δείχνει στις ακαδημίες καθώς και ως προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του ανδρικού τμήματος που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία Ελλάδος. 

Ο σύλλογος ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς που στηρίζουν το τουρνουά, τους αγώνες καθώς και όλη την ομάδα Α.Ε. Καναλακίου. 

Συγχαρητήρια στους μεγάλους νικητές και στους συμμετέχοντες, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι.

φωτο: Α.Ε. Καναλακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου