Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Zagori Basketball Camp & Tournament: "We are back"

Οι πύλες του Zagori Basketball Camp & Tournament ξανάνοιξαν. Το Epirus Sport & Health Center υποδέχτηκε και πάλι αθλητές και αθλήτριες που για μια εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα. 

14 ομάδες, 23 αγωνιστικά τμήματα και 234 αθλητές-τριες από όλη την επικράτεια συμμετείχαν στην φετινή, την πρώτη μετά την περίοδο της πανδημίας.

Το Epirus Arena φιλοξένησε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τις εργασίες του camp και 23 από τους 34 αγώνες των ηλικιακών τουρνουά. Οι υπόλοιποι 11 αγώνες διεξήχθησαν στο “Νέο Κλειστό Γυμναστήριο”, την επιτροπή του οποίου ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Η ίδια άψογη συνεργασία υπήρξε και με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔΕ, η οποία διέθεσε τον απαραίτητο αριθμό διαιτητών του Συνδέσμου και κάλυψε πλήρως όλους τους αγώνες του τουρνουά. 

Η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη στο Zagori Basketball Camp & Tournament αποτέλεσε την κορωνίδα των εκδηλώσεων. O legend της Euroleague έγινε ο πόλος έλξης όλων των παρευρισκόμενων στους χώρους του camp. Οι αθλητές-τριες αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με μια προσωπικότητα που άφησε το στίγμα της στον Παγκόσμιο Μπασκετικό Χάρτη, να συνομιλήσουν και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για την αθλητική και όχι μόνο καριέρα τους. 

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών-τριων που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην προπονητική ομάδα του camp. 

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που για ακόμη μια φορά προτίμησαν την οργανωτική αρτιότητα του Zagori Basketball Camp & Tournament και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις συμπολίτισσες ομάδες I.B.C και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την συμμετοχή των ομάδων τους και την συνεργασία στον οργανωτικό τομέα. 

Στα 30 χρόνια της παρουσίας του το Zagori Basketball Camp & Tournament έχει καταστεί θεσμός και σημείο αναφοράς στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας.

Η εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, δια του προέδρου του κ. ΝΙΚΟΥ ΧΗΤΟΥ, στηρίζει αδιάλειπτα για δεκαετίες την διοργάνωση συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια για συνεχή ανέλιξη και αναβάθμιση του θεσμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου