Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Με Κοσμά στο τιμόνι, κράτησε το βασικό νεανικό κορμό ο Θρύλος Ιωαννίνων

Μένοντας πιστός στο μοντέλο που υιοθέτησε την περσινή σεζόν με τον Λευτέρη Κοσμά στο τιμόνι και με τους αρκετούς νεαρούς αθλητές από την Ntougias Basketball Academy ο Θρύλος Ιωαννίνων ανακοίνωσε την παραμονή 9 αθλητών προωθώντας παράλληλα στην πρώτη ομάδα και τον 15χρονο Κώστα Μακρή.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μετά την επιτυχημένη έναρξη του νεανικού εγχειρήματος, η ομάδα του Θρύλου Ιωαννίνων συνεχίζει να έχει το βλέμμα στο μέλλον. Επικεφαλής της προσπάθειας και νεαρότερος της κατηγορίας φυσικά  παραμένει ο Λευτέρης Κοσμάς με extra στήριξη και εμπειρίες στο οικοδόμημα που χτίζει. 

Παιδιά των ακαδημιών, γεννημένα 2002-03, που πρωταγωνίστησαν πέρσι σε διαφορετικούς τομείς όπως ο point guard Γιώργος Τζίμας, ο all around scorer Κώστας Σκουμπος (10.4 πόντοι με 16 τρίποντα) και ο shooter Περικλής Κυρράνας (10.3 πόντοι με 19 τρίποντα), ο ανερχόμενος stretch forward Αλέξης Παπαζυγουρας (11.7 πόντοι) και οι δυνατοί ψηλοί Φώτης Νίκος και Βελογιάννης Χρήστος είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα είναι βασικά γρανάζια και της νέας χρονιάς. Μαζί τους και ο μαχητικότατος-με ικανότητα στην προσωπική άμυνα Μάριος Παλιογλου, όπου σε συνδυασμό με τον μακρύ και φέρελπι νεαρό forward Χρήστο Λυγουρα και τον περιφερειακό Τάσο Νικολίτσα συγκροτούν έναν σταθερό κορμό με προοπτική και μεγάλη διάθεση για εξέλιξη. 

Μαζί φέτος θα είναι και ο γεννημένος το 2007 forward Κωνσταντίνος Μάκρης ο οποίος θα αγωνίζεται και στην παιδική ομάδα του συλλόγου μας.

Τέλος, σε αυτούς θα προστεθεί ένας- σημαντικός μεν, ευέλικτος δε- αριθμός νέων παικτών  με στόχο τη διατήρηση του πνεύματος, των ισορροπιών και του καλού κλίματος της ομάδας με βασικό σκοπό όμως την αγωνιστική βελτίωση για μια ισχυρή παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α Εσκαβδε τη χρονιά 2022-23.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου