Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ATHLOS Zagori High-Alt Hoop: Μεταφέρεται στις 22-24 Ιουλίου το τουρνουά 3Χ3 του Ελαφοτόπου

Στις 22, 23 και 24 Ιουλίου αντί για αυτό το το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί τελικά το τουρνουά 3Χ3 ATHLOS Zagori High-Alt Hoop, με καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχών να είναι η Τρίτη 19 Ιουλίου. Οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή και μετάθεση της εκδήλωσης ώστε να προσφέρουν μία καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου. Το 3Χ3 δεν είναι τίποτε άλλο παρά το δημοφιλές «μονό» που παίζεται καθημερινά σε γήπεδα και μπασκέτες κάθε γειτονιάς όλης της χώρας.

Η διοργάνωση αποτελείται από δύο φάσεις, τη φάση των ομίλων (22 και 23 Ιουλίου) και τη φάση των νοκ-άουτ (24 Ιουλίου). Οι αγώνες θα λαμβάνουν χώρα μεταξύ 17:30 και 21:00 το απόγευμα. Κάθε ομάδα θα παίξει όλους τους αγώνες του ομίλου της σε ένα απόγευμα μόνο (είτε την Παρασκευή 22 είτε το Σάββατο 23), και στη συνέχεια 16 ομάδες θα προκριθούν στη δεύτερη φάση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 24.

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τρίτη 19 Ιουλίου, με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Δηλώστε συμμετοχή είτε με e-mail στο a.o.elafotopou@windowslive.com είτε τηλεφωνώντας στο 2651130291 με τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Όνομα ομάδας
  • Ονοματεπώνυμα & Ημ/νίες γέννησης παικτών
  • Αριθμό (1-4) και μεγέθη (XS-4XL) φανέλας για τον κάθε παίκτη της ομάδας
  • Ένα τηλ. επικοινωνίας

Αν η σύνθεση της ομάδας σας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αρκεί το όνομα της ομάδας και τα στοιχεία του αρχηγού. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 Ευρώ/ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί να διαθέτει το λιγότερο 3 και το πολύ 4 παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου