Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε το ATHLOS Zagori High-Alt Hoop 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής, το 5 ο τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ στον Ελαφότοπο Ζαγορίου, ATHLOS Zagori High-Alt Hoop 2022. To τουρνουά του Αθλητικού Ομίλου Ελαφοτόπου, το οποίο διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από εθελοντές με μη-κερδοσκοπικό κίνητρο, είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά επέστρεψε στο υψηλό επίπεδο που είχε επιτευχθεί και το 2019. Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά 3Χ3 στην Ήπειρο που εντάχθηκε στο παγκόσμιο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ήδη από το 2016.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες και 55 αθλητές. Νικητές οι PROVATINA B.C., με τους Θανάση Μάνο (MVP), Νίκο Σιντόρη (MVP), Άγγελο Σίνδρο και Δημήτρη Λεονάρδο. Το ασημένιο μετάλλιο έλαβε η DEERLAND BC, αποτελούμενη από τους Λευτέρη Ιωαννίδη, Χρήστο Στύλο, Δημήτρη Μάντζιο και Βαγγέλη Κάτσενο. Στην τρίτη θέση τα ΠΑΛΤΑ BC, με τον Κωνσταντίνο Ντιναλέξη, Κλέανδρο Ζυγούρη, Kωνσταντίνο Ιωάννου και Άκη Καραμπίνη. Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ο Νίκος Δώνος της ομάδας Ι5 – ΑΟΠΛΟ.


Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ελαφοτόπου, Ηρακλής Τζόκας, επεσήμανε πως: «Ξεκινήσαμε πάλι όλοι μας, σε όλα τα επίπεδα, μετά από δύο χρόνια κορωνοϊου, και είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε. Προχωρήσαμε πολύ γρήγορα στο ζήτημα των υποδομών μας ώστε να μπορέσουμε να διοργανώσουμε ξανά το αγαπημένο μας 3Χ3.», ενώ ο Πρόεδρος της Διοργανωτικής Επιτροπής, Μιχάλης Κ. Ντιναλέξης, δήλωσε πως «Είναι μεγάλη συγκίνηση για εμάς που διοργανώνουμε το τουρνουά ξανά. Περάσαμε όλοι δύσκολα τα τελευταία χρόνια και τίποτε δεν ήταν βέβαιο. Όμως τα καταφέραμε και στο εξής θα επιστρέφουμε κάθε χρόνο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς καθώς είμαστε εθελοντές.». Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Χάρης Λαζάνης, ο Αντιδήμαρχος Ζαγορίου κ. Θεοχάρης Λαδιάς, ο τ. Δήμαρχος Ζαγορίου κ. Βασίλης Σπύρου, καθώς και ο αναπλ. Διοικητής του Π.Γ.Ν.Ι. Κώστας Ντιναλέξης, ο οποίος κατάγεται από τον Ελαφότοπο.

Mέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι η ATHLOS Sportswear, ενώ χορηγοί επίσης είναι οι “DR SUPP”, “Ξενώνας Ελαφότοπος”, “Επέκεινα Χώρα”, “Ασφάλειες Νικολαϊδη”, “WATT+VOLT Ηπείρου” και οι “Μύλοι Ιωαννίνων Ο Νεομάρτυς Γεώργιος” της Οικογένειας Ζωγράφου Τσομπανίδη. Επίσης, η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και με την υποστήριξη του Δήμου Ζαγορίου και του Π.Γ.Ν.Ι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου