Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Οι εμφανίσεις, τα δώρα και τα έπαθλα του ATHLOS Zagori High-Alt Hoop 2022

Στην τελική ευθεία της διεξαγωγής του έχει εισέλθει το ATHLOS Zagori High-Alt Hoop, που θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στον Ελαφότοπο Ζαγορίου, και ο διοργανωτής Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου ανακοινώνει τα δώρα των παικτών και τα έπαθλα των νικητών.

Όπως και κάθε χρονιά, κάθε αθλητής θα λάβει δωρεάν την επίσημη double face MaxDry μπασκετική φανέλα της διοργάνωσης, χορηγία της ATHLOS Sportswear, στο μέγεθος που έχει επιλέξει. Επίσης, θα λάβει μετάλλιο για τη συμμετοχή, ενώ στους αθλητές θα προσφέρονται επίσης νερά, ενεργειακά ποτά και σνακ. Οι εθελοντές που στελεχώνουν τη διοργάνωση επίσης λαμβάνουν ειδικά μπλουζάκια, ανάλογα με το ρόλο που έχουν επιλέξει.

Οι τρεις πρώτες ομάδες θα λάβουν επιπλέον ειδικά χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια και εισιτήριο δωρεάν συμμετοχής στο επόμενο τουρνουά, ενώ η ομάδα που θα στεφθεί νικήτρια λαμβάνει το κύπελλο της διοργάνωσης, μία επίσημη μπάλα 3Χ3 Wilson, καθώς και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 200€ για τα καταστήματα της ATHLOS Sportswear

Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων, του οποίου ο νικητής θα λάβει μία επίσημη μπάλα 3Χ3 Wilson και ειδικό τιμητικό έπαθλο, όπως και ο παίκτης που θα στεφθεί MVP του τουρνουά.

Το πρόγραμμα

- Σάββατο 17:30 – 19:30: Αγώνες Ομίλων Α-Δ
- Σάββατο 19:30 – 21:30: Αγώνες Ομίλων Ε-Η
- Κυριακή 17:30 – 21:30: Αγώνες Νοκ-Άουτ, Διαγωνισμός τριπόντων


Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχών παρατάθηκε έως και το μεσημέρι της Πέμπτης. Δηλώστε συμμετοχή είτε με e-mail στο a.o.elafotopou@windowslive.com είτε τηλεφωνώντας στο 2651130291 με τα ακόλουθα στοιχεία:

Όνομα ομάδας
Ονοματεπώνυμα παικτών
Αριθμό (1-4) και μεγέθη (XS-4XL) φανέλας για τον κάθε παίκτη της ομάδας
Ένα τηλ. επικοινωνίας

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 Ευρώ για κάθε ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί να διαθέτει το λιγότερο 3 και το πολύ 4 παίκτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου