Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ζαγόρι Basketball Camp & Tournament: Έρχεται από τις 27 Ιουνίου-1 Ιουλίου στο Epirus Arena

Το Zagori Basketball Camp & Tournament συμπληρώνει 30 χρόνια "ζωής" επιστρέφοντας με δυναμικό τρόπο φέτος το καλοκαίρι στο Epirus Arena Basketball & Volleyball από τις 27 Ιουνίου- 1 Ιουλίου. 

Νεαροί αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-16 ετών μπορούν να λάβουν μέρος στο Camp είτε έχουν είτε δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο μπάσκετ. Υπεύθυνος Οργάνωσης του Camp είναι ο σπουδαίος Νίκος Φιλίππου, άνθρωπος που συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σε σωματειακό επίπεδο (Άρης-ΠΑΟΚ) όσο και σε αυτό της Εθνικής ομάδας (Πρωταθλητής Ευρώπης ΄87, ΄05, Παγκόσμια Πρωταθλήματα ΄86,΄90,΄06 και ΄10, Ολυμπιακοί Aγώνες ΄96, ΄04 και ΄08) θέλει με την παρουσία του στο CΑΜP να συνεισφέρει στην άρτια διοργάνωσή του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.zagoribasketballcamp.gr ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους υπεύθυνους του camp, τον Βαγγέλη Παππά, στο τηλέφωνο 6944732324 ή και στο email: info@zagoribasketballcamp.gr


Η σχετική ανακοίνωση του camp:

30 ΧΡΟΝΙΑ ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT 27 IOYNIOY - 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το Ζagori Βasketball Camp συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Έχοντας φιλοξενήσει χιλιάδες αθλητών-τριων από ολόκληρη την Ελλάδα, συνεχίζει προσπερνώντας την δύσκολη περίοδο της πανδημίας με προσήλωση στους ίδιους στόχους.


Να δώσει στους αθλητές-τριες:

- Παραστάσεις παίζοντας με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ

Παίκτες θρύλοι της Euroleague, όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου και πολλοί άλλοι έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και αφήνουν το στίγμα τους με την παρουσία τους.


- Γνώση από τους κορυφαίους προπονητές του χώρου

Έλληνες, όπως οι Γ. Ιωαννίδης, Π. Γιαννάκης, Γ. Σφαιρόπουλος, Κ. Μίσσας. Ευρωπαίοι, όπως οι V. Djurovic, S. Subotic, Milan Tomic. Αμερικάνοι από τον κόσμου του NCAA όπως οι V. Alexander και A. Groccito έχουν προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.


- Παιχνίδι

Οι εργασίες του Zagori B.C. συμπίπτουν με το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά, χρειάζονται, στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί, το παιχνίδι. Το zagori B.C. τους προσφέρει τη δυνατότητα να παίξουν στα πρωταθλήματα 3x3, 5x5 αλλά και στα τουρνουά που ακολουθούν και να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής και της συλλογικής προσπάθειας.


Παρατηρήσεις

Οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες στο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP είναι υποχρεωτικό να έχουν μαζί τους ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι είναι απόλυτα υγιείς. Η συμμετοχή των αθλητών-τριών γίνεται με ευθύνη των γονέων τους.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών του CΑΜP θα υπάρχει ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. Σε κάθε αθλητή-τρια παρέχεται ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ.


Με το τέλος του CΑΜP απονέμεται ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ στους αθλητές των διαγωνισμών προσφέρονται πλούσια δώρα. Οι χορηγοί προσφέρουν δώρα κατά τη διάρκεια τoυ CΑΜP.


ΠΑΡΟΧΕΣ

Δωρεάν σωματομετρική ανάλυση και εξέταση ανάπτυξης σπονδυλικής στήλης και κάτω άκρων από το επιστημονικό προσωπικό του EPIRUS HEALTH CLINIC σε όλα τα παιδιά. 

Θα παρέχεται η δωρεάν χρήση της πισίνας του epirus sports από health center με την παρουσία και συνοδεία υπεύθυνου προπονητή. 


Conditioning

Το Zagori Basketball Camp, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των αθλητών για την ανάπτυξη των φυσικών τους δυνατοτήτων προσφέρει ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ conditioning από έμπειρο γυμναστή που περιλαμβάνει ασκήσεις: βελτίωσης άλματος, ταχύτητας, έκρηξης, φυσικής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου