Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Athlos Zagori High-Alt Hoop: Επιστρέφει στις 8-10 Ιουλίου στον Ελαφότοπο

Μετά από τρία χρόνια απουσίας επιστρέφει ανανεωμένο φέτος το ATHLOS Zagori High-Alt Hoop στον Ελαφότοπο Ζαγορίου μεταξύ Παρασκευής 8 και Κυριακής 10 Ιουλίου. Έχοντας διοργανώσει τέσσερα επιτυχημένα τουρνουά πριν την πανδημία, ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου, το ερασιτεχνικό μη-κερδοσκοπικό σωματείο που διοργανώνει το τουρνουά, αναβιώνει την εκδήλωση στο υψηλό επίπεδο που την άφησε το 2019.

Το τουρνουά λάμβανε χώρα παραδοσιακά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, όμως, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, αποφάσισαν να μεταφέρουν την εκδήλωση στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, ώστε να αυξήσουν την κινητικότητα στην περιοχή τους μία περίοδο με αρκετά λιγότερη κίνηση από τον Αύγουστο, καθώς και για να προσελκύσουν περισσότερους συμμετέχοντες οι οποίοι τον Αύγουστο ίσως είναι σε διακοπές σε άλλες περιοχές.

Υπό την αιγίδα της FIBA

Το τουρνουά τελεί ήδη από το 2016 υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), αποτελεί μέρος του παγκοσμίου προγράμματός της, και συνεπώς είναι ένα από σημαντικότερα τουρνουά της Δυτικής Ελλάδας. Σε πρόσφατη, μάλιστα, επιστολή του, ο Robert Rieblinger, υπεύθυνος Ανάπτυξης 3Χ3 της FIBA, αναφέρει πως «οι δραστηριότητες κάθε διοργανωτή όπως ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης ομάδων από την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις». Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση στην Ήπειρο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα της FIBA.

Με την υπογραφή της ATHLOS Sportswear

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι για τέταρτη χρονιά η ATHLOS Sportswear, η πρωτοπόρος εταιρεία αθλητικών ειδών και αθλητικής-επαγγελματικής ένδυσης με έδρα το Ζαγόρι. Και φέτος, η ATHLOS παράγει τις φανέλες διπλής όψεως που θα προσφερθούν σε όλους τους παίκτες της διοργάνωσης, με την εγγύηση της υψηλής ποιότητας σε σχέδιο και υλικό που έχουν όλα τα προϊόντα της. Τη διοργάνωση υποστηρίζει επίσης σειρά άλλων χορηγών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές σύντομα.

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουλίου, με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Δηλώστε συμμετοχή είτε με e-mail στο a.o.elafotopou@windowslive.com είτε τηλεφωνώντας στο 2651130291 με τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Όνομα ομάδας
  • Ονοματεπώνυμα & Ημ/νίες γέννησης παικτών
  • Αριθμό (1-4) και μεγέθη (XS-4XL) φανέλας για τον κάθε παίκτη της ομάδας
  • Ένα τηλ. Επικοινωνίας

Αν η σύνθεση της ομάδας σας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αρκεί το όνομα της ομάδας και τα στοιχεία του αρχηγού. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 Ευρώ/ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί να διαθέτει το λιγότερο 3 και το πολύ 4 παίκτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου