Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

29ο Athlos Ioannina Basketball Camp & Tournament: Τιμήθηκαν 4 μεγάλοι μπασκετάνθρωποι

Την περασμένη εβδομάδα, από 20 έως 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το 29ο Athlos Basketball Camp με την αθλητική εταιρία "ATHLOS" και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα camp που περιλάμβανε μπόλικο μπάσκετ με τη συμμετοχή πολλών ομάδων αλλά και αρκετές παράλληλες δραστηριότητες - διαλέξεις.

Στο πλαίσιο του camp οι διοργανωτές βράβευσαν 4 σημαντικές μορφές που έχουν προσφέρει τα μέγιστα τόσο στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων όσο και γενικότερα στο γιαννιώτικο μπάσκετ.

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, που διετέλεσε και αρχηγός για αρκετά χρόνια, ενώ έχει προσφέρει γενικότερα στο γιαννιώτικο μπάσκετ από διάφορα πόστα, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, παρέλαβε αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 15, που φορούσε όταν ήταν παίκτης της ομάδας, από το Διευθυντή της Εταιρίας "ATHLOS" Θοδωρή Βαντόλα. 



Ο Θεσσαλονικιός coach Παναγιώτης Κοντογιάννης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον παλιό παίκτη της γιαννιώτικης ομάδας, Στέφανο Ζούμπα, για την μεγάλη του προσφορά στον ΑΓΣ Ιωαννίνων όντας και ένας από τους πρωτεργάτες του συγκεκριμένου camp, όταν ξεκίνησε να πραγματοποιείται τη μακρινή πλέον δεκαετία του 90΄. 

Ο καθηγητής του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Πηλίδης αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους παράγοντες στο γιαννιώτικο μπάσκετ και για πολλά χρόνια προσέφερε από το δικό του μετερίζι πολλά στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων με τον παλιό παίκτη και πρώην Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, να απονέμει στον κ. Πηλίδη αναμνηστική πλακέτα. 



Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο Σοφοκλής Τσουκανέλης που για 15 συνεχόμενες σεζόν διετέλεσε προπονητής του ΑΓΣ Ιωαννίνων τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα υπόλοιπα τμήματα ενώ πριν γίνει προπονητής είχε υπάρξει και παίκτης της ομάδας. Την πλακέτα την παρέλαβε δια χειρός του ακούραστου εργάτη του ΑΓΣ Ιωαννίνων Νίκο Κασιούμη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου