Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Δόξα-Πύρρου Άρτας: "Συνεχίζουμε για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται"

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε η Δόξα-Πύρρου Άρτας ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα, τους πολιτικούς φορείς, τη διοίκηση του Τ9 Άρτας ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα της Παραμυθιάς για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. 

Το σχετικό δελτίο τύπου:

 Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την πρόκριση στους τελικούς για την άνοδο στη Γ Εθνική, η απώλεια της νίκης, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, μας  αφήνει μια πικρή γεύση, καθώς δεν επετεύχθη  ο στόχος, για τον οποίο αγωνιστήκαμε με πάθος και ψυχή.    

 Οι τραυματισμοί και τα κρούσματα Covid, στην πιο σημαντική περίοδο του πρωταθλήματος, αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στη σωστή προετοιμασία της ομάδας εν όψει τελικών.

  Τίποτε όμως δεν είναι ικανό  να μας αποθαρρύνει και  να μας απομακρύνει από τον στόχο μας, που είναι να καταστήσουμε τον σύλλογο, όχι απλά ένα  υγιές αθλητικό σωματείο, αλλά ένα οργανωμένο αθλητικό οργανισμό, ανοιχτό σε όλους, με μεγάλη διοικητική βάση.

  Είμαστε ίσως, η μόνη ομάδα στην βορειοδυτική Ελλάδα με 140 ενεργά μέλη( 39 το 2020) τα οποία  σχεδόν καθημερινά, αυξάνονται και που οικονομικά στηρίζεται από το σύνολο της Αρτινής( και όχι μόνο) κοινωνίας (μέλη –χορηγοί – φίλαθλοι).

  Η ικανοποίησή μας είναι μεγάλη καθώς, μετά από 15 χρόνια η Άρτα ξαναβάζει το μπάσκετ στην καθημερινότητά της  και στο αθλητικό γίγνεσθαι του Νομού.

  Το μεγαλύτερο έπαθλο για μας, η αγάπη του κόσμου και των γνήσιων φιλάθλων που μας αγκάλιασαν, γεμίζοντας  δύο φορές φέτος ένα γήπεδο 1.200 θέσεων.

  Νοιώθουμε καταξιωμένοι στην καρδιά και την συνείδηση τους

  Συνεχίζουμε λοιπόν σαν πρωταθλητές για να φτάσουμε την ομάδα, με την στήριξή σας, όσο πιο ψηλά γίνεται.

   Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το Δ.Σ. σε κάθε έναν από όλους, όσους συνέβαλαν σ’αυτή την όμορφη προσπάθεια – ανώνυμοι και επώνυμοι φίλαθλοι, χορηγοί, μέλη, παίκτες, προπονητές.

   Επίσης ευχαριστούμε την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (ΕΣΚΑΒΔΕ), τους διαιτητές, τη διοίκηση του αθλητικού κέντρου του δήμου μας για τις άρτιες εγκαταστάσεις που μας διέθεσε, καθώς και τους Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, Αντιπ/ρχη Άρτας κ Βασίλη Ψαθά, Υφυπουργό κ. Γιώργο Στύλιο, τον Βουλευτή κ. Χρήστο Γκόκα  και τους πολιτευτές κ. Στάθη Γιαννούλη και Ντίνο Παπαδημητρίου για την στήριξη που μας πρόσφεραν. 

   Τέλος  δίνουμε δημόσια συγχαρητήρια  στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΚΑΕ  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και της ευχόμαστε καλή πορεία στη Γ Εθνική.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου