Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Εργασιακό Πρωτάθλημα "Ευγενία Μουτσίκα": Ξεκινά σήμερα η δράση

Όλα έτοιμα σήμερα για την έναρξη του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος "Ευγενία Μουτσίκα" με την 1η αγωνιστική να βρίσκεται προ των πυλών.

Σήμερα είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν 3 αγώνες όλοι τους στο Epirus Arena. Οι Underdogs θα αντιμετωπίσουν τους Dream Dim στο πρώτο χρονικά παιχνίδι. Στη συνέχεια UOI και Ιατρικά Επαγγέλματα θα "διασταυρώσουν τα ξίφη τους" ενώ στο τελευταίο  παιχνίδι οι Οικονομολόγοι και το ΙΕΚ Δέλτα 360 θα τεθούν αντιμέτωποι. 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Κυριακή 15 Μαΐου 

Underdogs- Dream Dim (18:00 Epirus Arena)-Α2 

UOI- Ιατρικά Επαγγέλματα (20:00 Epirus Arena)-Α1 

Οικονομολόγοι- ΙΕΚ Δέλτα 360 (22:00 Epirus Arena)-Α1


Να σημειωθεί ότι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα είναι συνολικά 20 χωρισμένες σε δύο κατηγορίες των 10. Στην Α1 οι 4 πρώτες ομάδες θα προκριθούν στο Final 4 μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Επίσης από την Α1 θα υποβιβαστούν οι 2 τελευταίες ομάδες και τη θέση τους στην κατηγορία θα πάρουν οι 2 πρώτες από την Α2. 


A1

UOI

ΔΩΔΩΝΗ

MECHANICS 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 

ΕΣΤΙΑΣΗ

ΒΙΚΟΣ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

ΔΑΙ

ΔΣΙ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ


A2

NATECH

HEALTH TEAM

TELECOM BC

FIREFIGHTERS

UNDERDOGS

DREAM DIM

ΝΕΜΕΣΙΣ

ΕΜΠΟΡΟΙ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 


Όσον αφορά τα διοικητικά τη σκυτάλη από τον Γιώργο Στύλιο παραλαμβάνει ο εκπρόσωπος του ΔΣΙ Παναγιώτης Σακκάς καθώς ο πρώτος λόγω επαγγελματικών-υπηρεσιακών υποχρεώσεων θα βρίσκεται στην Αθήνα. 

Η δράση λοιπόν ξεκινά σήμερα και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Τα γήπεδα που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες είναι το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, το Κλειστό της Λιμνοπούλας και φυσικά το Epirus Arena. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου