Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Atlas Basketball Academy: Πασχαλινά χαμόγελα στα παρκέ

Την πρώτη τoυς εμφάνιση στα παρκέ πραγματοποίησαν τα κορίτσια της Atlas Basketball Academy σήμερα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο καλεσμένες στο τουρνουά Μίνι Κοριτσιών που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, η Atlas Baskeball Acaemy ευχαρίστησε τον ΠΑΣ για την πρόσκληση κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην coach Βάσω Στάθη και στο σημαντικό της ρόλο στην πετυχημένη οργάνωση του τουρνουά.

Το σχετικό δελτίου τύπου της Atlas Basketball Academy:

Την πρώτη τους εμφάνιση στο παρκέ έκαναν σήμερα 18 Απριλίου τα κορίτσια του ATLAS B.A. Kαλεσμένοι στο πασχαλινό τουρνουά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ W.B.A, είχαν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη τους αγωνιστική επαφή παίζοντας με τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Α.Γ.Σ.Ι, I.B.C. και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ B.C., κάτω από τις οδηγίες του προπονητή κ. Κώστα Παναγιωτόπουλου.

Η άρτια και καλά οργανωμένη προ-πασχαλινή εκδήλωση περιλάμβανε σειρά αγώνων μεταξύ όλων των ομάδων αλλά και διαγωνισμούς μεταξύ των παιχτριών. Τις προσπάθειες των κοριτσιών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αρκετοί γονείς – συγγενείς των κοριτσιών και να χαρούν μαζί τους μέσα σε γιορτινό κλίμα.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

H Atlas Basketball Academy ευχαριστεί θερμά την διοργανώτρια ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρόσκληση στο πασχαλινό τουρνουά και ιδιαίτερα την «ψυχή» της διοργάνωσης, προπονήτρια του συλλόγου κ. Βάσω Στάθη που φρόντισε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση.

Καλό Πάσχα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου