Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Αφιέρωμα: 4 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και το "χρυσό" εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική

Η ώρα για την εκκίνηση των playoff έχει φτάσει καθώς αύριο είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες στις δύο ημιτελικές σειρές. Δόξα-Πύρρου Άρτας, Παραμυθιά, Π.Α.Σ. Ναυπάκτου και Μολοσσοί ρίχνονται στη μάχη και το Epirusbasket.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και το εισιτήριο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Δόξα-Πύρρου Άρτας (16-0 ρεκόρ στην κανονική περίοδο) 

φωτο: artagoal.gr 

Πριν την έναρξη της φετινής σεζόν η Δόξα-Πύρρου Άρτας με βάση και τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού έδειχνε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η κυριαρχία της στον Α΄ όμιλο σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου ήταν αδιαμφισβήτητη. Μέτρησε 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνες όντας η μοναδική αήττητη ομάδα που λαμβάνει μέρος στην postseason. Η επιθετικές της επιδόσεις τρομάζουν καθώς είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα σε αυτό το κομμάτι μετρώντας 96.5 πόντους κατά Μ.Ο. Άλλωστε οι έξι '"100αρες" τις οποίες σημείωσε στην κανονική περίοδο δείχνουν τις δυνατότητες που έχει η ομάδα της Άρτας στο επιθετικό κομμάτι. Όσον αφορά την άμυνα, το σύνολο του Ηλία Κιφοκέρη δεχόταν στην κανονική περίοδο 58.1 πόντους κατά Μ.Ο δείχνοντας έμπρακτα ότι η διαφορά δυναμικότητας που το χώριζε από τις περισσότερες ομάδες του ομίλου ήταν χαοτική. 

Ο προπονητής των Αρτινών χρησιμοποίησε στη διάρκεια της κανονικής περιόδου συνολικά 16 αθλητές με αυτούς βέβαια που έκαναν αισθητή την παρουσία τους να είναι 7. Συγκεκριμένα, οι Χρήστος Μπάλλας και Κώστας Νίκας αποτελούν τα δύο μεγάλα αστέρια της Δόξας-Πύρρου Άρτας και είναι αυτοί στους οποίους στηρίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι κομβικοί Δημήτρης Γεωργάκης, Δημήτρης Γυφτοκώστας, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Δανιήλ Μουκάι και Κώστας Μάνθας που συνεισφέρουν σημαντικά στην ομάδα. 


Ο κυρίαρχος Μπάλλας και ο υπερπολύτιμος Νίκας

Η υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας του Χρήστου Μπάλλα με την ομάδα της Άρτας αποτέλεσε τη μεγαλύτερη κίνηση στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Μιλάμε για έναν παίκτη που τις 3 τελευταίες σεζόν με το IBC είχε κάνει "πράγματα και θαύματα" όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστικής στην πορεία από το τοπικό μέχρι και τη Β΄ Εθνική. Τα νούμερά του τη φετινή σεζόν το απέδειξαν περίτρανα καθώς σε 15 συμμετοχές μέτρησε 26.2 πόντους κυριαρχώντας απόλυτα κάτω από τα δύο καλάθια.

Το ίδιο σημαντική ήταν και η απόκτηση του Κώστα Νίκα με τον αθλητικό forward να προσδίδει μία διαφορετική δυναμική στη Δόξα-Πύρρου Άρτας. Δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι στη regular season έχοντας 20.4 πόντους σε 16 συμμετοχές με 32 τρίποντα. Ειδικά ο 2ος γύρος που πραγματοποίησε ήταν φοβερός καθώς είχε 24.9 πόντους συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση της πρωτιάς. 

Ο Δημήτρης Γεωργάκης με 13.7 πόντους και 27 τρίποντα αποτελεί με το καλό μακρινό σουτ έναν εξαιρετικό επιθετικό πόλο για την ομάδα του Ηλία Κιφοκέρη. Οι πάντα σταθεροί και ουσιαστικοί Δημήτρης Γυφτοκώστας με τους 8.9 πόντους και ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης με τους 8.4 πόντους προσδίδουν ποιότητα και εμπειρία στην περιφέρεια, με τον Δανιήλ Μουκάι να "ανεβάζει στροφές" στο 2ο γύρο προσφέροντας σημαντικά. Μπορεί στο σύνολο της σεζόν να έχει 6.9 πόντους, αλλά στο δεύτερο μισό οι αριθμοί του ήταν ανεβασμένοι σημειώνοντας 10.8. Ο Κώστας Μάνθας αποτελεί ένα "εργαλείο" στα χέρια του coach Κιφοκέρη δίνοντας σημαντικές λύσεις στις θέσεις των forward μετρώντας και 5.4 πόντους.


Οι 5 πρώτοι σκόρερ της Δόξας-Πύρρου Άρτας:

1. Μπάλλας 26.2 πόντοι σε 15 συμμετοχές

2. Νίκας 20.4 πόντοι σε 16 συμμετοχές.

3. Γεωργάκης 13.7 πόντοι σε 15 συμμετοχές

4. Γυφτοκώστας 8.9 πόντοι σε 16 συμμετοχές

5. Βασιλειάδης 8.4 πόντοι σε 14 συμμετοχές


Οι 5 πρώτοι σε εύστοχα τρίποντα:

1. Νίκας 32 τρίποντα

2. Γεωργάκης 27 τρίποντα

3. Μπάλλας 14 τρίποντα

4. Μουκάι 13 τρίποντα 

5. Γυφτοκώστας 10 τρίποντα


Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ηλίας Κιφοκέρης στη regular season και οι αριθμοί τους:

Μπάλλας: 26.2 πόντοι με 14 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Νίκας: 20.4 πόντοι με 32 τρίποντα σε 16 συμμετοχές

Γεωργάκης: 13.7 πόντοι  με 27 τρίποντα σε 15 συμμετοχές 

Γυφτοκώστας: 8.9 πόντοι με 10 τρίποντα σε 16 συμμετοχές

Βασιλειάδης: 8.4 πόντοι με 8 τρίποντα σε 14 συμμετοχές

Μουκάι: 6.9 πόντοι με 13 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Μάνθας: 5.4 πόντοι  με 7 τρίποντα σε 16 συμμετοχές

Βασιλείου: 3.1 πόντοι με 5 τρίποντα σε 16 συμμετοχές

Βάσιος: 2.9 πόντοι  σε 13 συμμετοχές

Χρύσης: 2.3 πόντοι με 1 τρίποντο σε 8 συμμετοχές

Πετρέκας: 2.0 πόντοι  με 2 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Κωστούλας: 1.7 πόντοι σε 3 συμμετοχές

Γεωργίου: 1.4 πόντοι σύνολο σε 8 συμμετοχές

Τσαρής: 1.3 πόντοι σύνολο σε 7 συμμετοχές

Ξυλογιάννης: 0.7 πόντοι σε 10 συμμετοχές

Δήμος: 1 συμμετοχή  


Παραμυθιά (15-1 ρεκόρ στην κανονική περίοδο)

φωτο: Λευτέρης Τζωρτζης (Facebook)

Η ομάδα του Τάκη Παππά ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια στη μάχη της πρωτιάς στο Β΄ όμιλο κατακτώντας 15 νίκες στα 16 παιχνίδια. Το απίστευτο σερί των 13 νικών που έτρεξε από τις 30 Οκτωβρίου και τη μοναδική ήττα από τους Μολοσσούς μέχρι και το φινάλε της κανονικής περιόδου της έδωσε τη δυνατότητα να "καθαρίσει" την πρωτιά του ομίλου. Επιθετικά οι "πράσινοι" μέτρησαν 73.9 πόντους κατά Μ.Ο. ενώ αμυντικά δέχονταν μόλις 54.0 πόντους κατά Μ.Ο. όντας η καλύτερη από τις 4 ομάδες που συμμετέχουν στα playoff σε αυτό το κομμάτι. 

Ο coach Παππάς δημιούργησε ένα σύνολο με πολλούς παίκτες να συνεισφέρουν σημαντικά. Φυσικά οι δύο ηγέτες είναι οι δύο βασικοί guard, Κώστας Χάιδος και Κώστας Κρικώνης όμως υπάρχουν πολλοί παίκτες που προσέφεραν τα μέγιστα σε όλη την πορεία στη regular season. Κρίτωνας Τζίμας, Σπύρος Κατσίβελος, Σπύρος Μάλλιος και Θοδωρής Τσιρώνης, μαζί με τους Νίκο Ψιλοδημητρακόπουλο και Πέτρο Τάχια αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες στο παιχνίδι της Παραμυθιάς. Η προσθήκη του Μάρκου Μπαζάκα στο "4" δίνει αξιόπιστο σουτ, ριμπάουντ και λύσεις στην άμυνα με τον συγκεκριμένο παίκτη να αναμένεται ακόμα πιο σημαντικός στα playoff. Επίσης σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει και ο Βασίλης Μπέλλος ο οποίος λόγω και της στρατιωτικής του θητείας αγωνίστηκε σε μόλις 10 παιχνίδια όμως η εμπειρία και οι παραστάσεις που διαθέτει από Γ΄ και Β΄ Εθνική μπορούν να φανούν πολύτιμες στους κρίσιμους αγώνες που έρχονται.


Χάιδος-Κρικώνης και επιθετική ισορροπία 

φωτο: Λευτέρης Τζωρτζης (Facebook)

Ο Κώστας Χάιδος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας έχοντας 17.7 πόντους με 34 τρίποντα σε 16 συμμετοχές. Είναι ο ηγέτης της Παραμυθιάς και μαζί με τον πολύπειρο Κώστα Κρικώνη, των 12.5 πόντων σε 15 συμμετοχές. είναι αυτοί που αναλαμβάνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες και αυτοί που κινούν τα νήματα.   

Στους ψηλούς ξεχωρίζει η παρουσία του Κρίτωνα Τζίμα που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με 8.9 πόντους σε 16 συμμετοχές αλλά και των δύο "μπαρουτοκαπνισμένων" στην κατηγορία, Σπύρου Μάλλιου με 7.1 πόντους σε 15 συμμετοχές και Θοδωρή Τσιρώνη με 6.9 πόντους σε 15 συμμετοχές. Μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές προσθήκες ήταν ο Σπύρος Κατσίβελος με τους 8.3 πόντους με 17 τρίποντα να αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του Γιαννιώτη coach, με τους Πέτρο Τάχια με 4.3 πόντους και Νίκο Ψιλοδημητρακόπουλο με 4.1 να έρχονται από τον πάγκο βοηθώντας σημαντικά.


Οι 5 πρώτοι σκόρερ της Παραμυθιάς:

1. Χάιδος 17.7 πόντοι σε 16 συμμετοχές

2. Κρικώνης 12.5 πόντοι σε 15 συμμετοχές

3. Τζίμας 8.9 πόντοι σε 16 συμμετοχές

4. Κατσίβελος 8.3 πόντοι σε 16 συμμετοχές

5. Μάλλιος 7.1 πόντοι σε 15 συμμετοχές


Οι 5 πρώτοι σε εύστοχα τρίποντα:

1. Χάιδος 34 τρίποντα 

2. Τσιρώνης 23 τρίποντα

3. Κατσίβελος 17 τρίποντα

4. Τάχιας Π.11 τρίποντα

-. Κρικώνης 11 τρίποντα 


Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Τάκης Παππάς στη regular season και οι αριθμοί τους:

Χάιδος: 17.7 πόντοι με 34 τρίποντα σε 16 συμμετοχές

Κρικώνης: 12.5 πόντοι με 11 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Τζίμας: 8.9 πόντοι με 1 τρίποντο σε 16 συμμετοχές

Κατσίβελος: 8.3 πόντοι με 17 τρίποντα σε 16 συμμετοχές 

Μάλλιος: 7.1 πόντοι με 7 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Τσιρώνης: 6.9 πόντοι με 23 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Μπαζάκας: 6.0 πόντοι με 2 τρίποντα σε 5 συμμετοχές 

Τάχιας Π.: 4.3 πόντοι με 11 τρίποντα σε 15 συμμετοχές 

Ψιλοδημητρακόπουλος: 4.1 πόντοι σε 14 συμμετοχές

Μακρής: 3.5 πόντοι σε 2 συμμετοχές

Κρανής: 3.3 πόντοι με 6 τρίποντα σε 10 συμμετοχές

Μπέλλος: 1.5 πόντοι με 1 τρίποντο σε 10 συμμετοχές

Κωσταράς Δ.: 1.7 πόντοι σε 9 συμμετοχές

Τάχιας Αρ.: 0.7 πόντοι με 1 τρίποντο σε 8 συμμετοχές 

Κοντός: 2 συμμετοχές 

Αθανασίου: 2 συμμετοχές

Μπάμπος: 1 συμμετοχή

Κωσταράς Αν.: 1 συμμετοχή 


Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (14-2 ρεκόρ στην κανονική περίοδο)

φωτο: Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (Facebook)

Η 2η ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα του Α΄ ομίλου που εξασφάλισε την παρουσία της στα playoff ήταν ο Π.Α.Σ. Ναυπάκτου κερδίζοντας 14 από τα 16 παιχνίδια. Οι δύο ήττες ήρθαν από τη Δόξα-Πύρρου Άρτας απέναντι στην οποία μάλιστα στο εντός έδρας παιχνίδι ήταν άκρως ανταγωνιστική (82-77 τελικό σκορ). Οι δύο νίκες απέναντι στον Αίαντα Άρτας ήταν τα πιο σημαντικά αποτελέσματα στο δρόμο για τα playoff. Ουσιαστικά στη διάρκεια της regular season έτρεξε δύο σερί 7 νικών τα οποία διακόπηκαν από τις δύο ήττες από τη Δόξα-Πύρρου στο τέλος του πρώτου και του δευτέρου γύρου. Το μεγάλο όπλο της είναι η άμυνα έχοντας 54.3 πόντους Μ.Ο. παθητικό (καλύτερη άμυνα στον Α΄ όμιλο). Επιθετικά σημειώνει 68.9 πόντους Μ.Ο. όντας η 3η καλύτερη του ομίλου της (πίσω από Δόξα-Πύρρου και Αία Άρτας).

Πρόκειται για ομάδα καλά δομημένη με τις αρχές του coach Σταθάτου ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις ανάγκες της και το μπάσκετ που θέλει να παίζουν οι παίκτες του. Βλέποντας πιο αναλυτικά το ρόστερ η Ναύπακτος είναι η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους αθλητές στην κανονική περίοδο με 26 παίκτες να αγωνίζονται συνολικά άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο όπως είναι απολύτως φυσιολογικό με αρκετούς νεαρούς να παίρνουν ευκαιρίες από τον προπονητή τους.

Η ηγετική παρουσία του Δούρου και οι αρκετοί πρωταγωνιστές

Πρώτος σκόρερ για τη Ναύπακτο είναι ο Δούρος με 17.2 πόντους και αρκετά μεγάλα παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν. Αρκετοί είναι όμως οι παίκτες που δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα για την ομάδα του Γιώργου Σταθάτου. Μίχος με 9.8 πόντους, Ζαμπάρας με 8.7, Σταθάτος με 7.9, Ζησιμόπουλος με 7.2 και Ασημακόπουλος με 7.0 είναι αυτοί που ακολουθούν τον Δούρο συνθέτοντας ένα εξαιρετικά ικανό σύνολο μαζί και με τους υπόλοιπους παίκτες.


Οι 5 πρώτοι σκόρερ του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου:

1. Δούρος 17.2 πόντοι σε 13 συμμετοχές

2. Μίχος 9.8 πόντοι σε 12 συμμετοχές

3. Ζαμπάρας 8.7 πόντοι σε 16 συμμετοχές

4. Σταθάτος 7.9 πόντοι σε 14 συμμετοχές

5. Ζησιμόπουλος 7.2 πόντοι σε 13 συμμετοχές


Οι 5 πρώτοι σε εύστοχα τρίποντα:

1. Δούρος 29 τρίποντα

2. Ζησιμόπουλος 16 τρίποντα

3. Σταθάτος 10 τρίποντα 

4. Καπετανάκης 8 τρίποντα

-. Μαντζαρίνης 8 τρίποντα


Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Σταθάτος στη regular season και οι αριθμοί τους:

Δούρος: 17.2 πόντοι με 29 τρίποντα σε 13 συμμετοχές

Αλεξανδρής: 10.0 πόντοι με 7 τρίποντα σε 3 συμμετοχές

Μίχος: 9.8 πόντοι με 6 τρίποντα σε 12 συμμετοχές

Ζαμπάρας: 8.7 πόντοι με 5 τρίποντα σε 16 συμμετοχές

Σταθάτος: 7.9 πόντοι με 10 τρίποντα σε 14 συμμετοχές

Ζησιμόπουλος: 7.2 πόντοι με 16 τρίποντα σε 13 συμμετοχές

Ασημακόπουλος: 7.0 πόντοι με 1 τρίποντο σε 15 συμμετοχές

Λαούρδας: 5.5 πόντοι σε 2 συμμετοχές

Σταμάτης: 4.6 πόντοι με 1 τρίποντο σε 5 συμμετοχές

Κούτρας: 4.3 πόντοι σε 15 συμμετοχές

Στυλιάρας: 4.3 πόντοι με 1 τρίποντο σε 3 συμμετοχές

Καπετανάκης: 3.8 πόντοι με 8 τρίποντα σε 12 συμμετοχές 

Κατσίκας: 3.0 πόντοι σε 6 συμμετοχές 

Παπούλιας: 3.0 πόντοι με 2 τρίποντα σε 3 συμμετοχές 

Μαντζαρίνης: 2.9 πόντοι με 8 τρίποντα σε 9 συμμετοχές

Βαρελάς: 2.7 πόντοι σε 9 συμμετοχές

Φούντας: 2.1 πόντοι με 5 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Γκοτσόπουλος: 1.5 πόντοι σε 5 συμμετοχές

Χρυσανθόπουλος: 2.0 πόντοι σε 1 συμμετοχή 

Σταυρόπουλος: 2.0 πόντοι σε 1 συμμετοχή

Λουκάνι: 1.0 πόντος σε 2 συμμετοχές

Αγγελόπουλος: 1.0 πόντος σε 2 συμμετοχές

Παπαθανασίου: 3 συμμετοχές

Κωστογιάννης: 2 συμμετοχές

Δημητρίου: 1 συμμετοχή 

Κάπο: 1 συμμετοχή



Μολοσσοί (12-4 ρεκόρ στην κανονική περίοδο) 

Τα Γιάννενα για μία ακόμα σεζόν θα έχουν εκπρόσωπο στα playoff της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ με τους Μολοσσούς στην παρθενική τους ολοκληρωμένη χρονιά στην κατηγορία να γράφουν ιστορία κλείνοντας θέση στην postseason. Ήταν η ομάδα που κέρδισε τη μάχη της 2ης θέσης στο Β΄ όμιλο υπερτερώντας στην τριπλή ισοβαθμία με Ιονίο και Νικόπολη και ακολουθώντας τελικά την Παραμυθιά στα playoff. Η γιαννιώτικη ομάδα πραγματοποίησε ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα έχοντας στον 1ο αλλά και το 2ο γύρο τον ίδιο αριθμό νικών και ηττών (6 νίκες και 2 ήττες). Η επίθεση ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν το μεγάλο όπλο με 76.3 πόντους Μ.Ο. (σε 15 παιχνίδια γιατί το ματς με Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο 2ο γύρο το είχε πάρει χωρίς αγώνα μετά την αποχώρηση του Πρωτέα από το πρωτάθλημα).  Αμυντικά δεχόταν 63.3 πόντους κατά Μ.Ο. όντας 4η ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα playoff. 

Η επιρροή που έχει ο Δημήτρης Ζήσης στο παιχνίδι της ομάδας του είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη με τον Σταύρο Μάκη και τον Σωτήρη Ζώτο να είναι οι παίκτες που επωμίζονται τις μεγαλύτερες ευθύνες μετά τον αρχηγό τους. Κώστας Ιωάννου, Θάνος Κακατσίδης, Άρης Πατραμάνης και Κώστας Κόρδας αποτελούν σημαντικά "γρανάζια" για το σύνολο των Βασίλη Χατζή και Κώστα Μακρή. 

Ζήσης το "Α" και το "Ω", Ζώτος-Μάκης οι συμπρωταγωνιστές 

Ο αρχηγός των Μολοσσών ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος όντας ο 1ος σκόρερ του Β΄ ομίλου με 26.9 πόντους και ο πρώτος σε εύστοχα τρίποντα με 65. Δεν είναι μυστικό ότι η δική του παρουσία θα κρίνει πολλά στους αγώνες που έρχονται για τους Μολοσσούς. Ο Σωτήρης Ζώτος ήταν μεν πρωτοεμφανιζόμενος στην ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά οι εμφανίσεις του ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς εξαιρετικές μετρώντας 12.8 πόντους. Ο Σταύρος Μάκης διαθέτει τεράστια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες με τη φανέλα του ΑΓΣΙ και στην ομάδα περιμένουν να είναι ακόμα καλύτερος στα playoff. Σε 15 συμμετοχές στη regular season είχε 10.9 πόντους με 18 τρίποντα. 

Θάνος Κακατσίδης με 6.9 πόντους και Κώστας Ιωάννου με 6.1 αποτελούν σημαντικούς παίκτες των Γιαννιωτών και "κλειδιά" στο αμυντικό πλάνο των προπονητών τους. Σημαντικές λύσεις δίνει και ο Άρης Πατραμάνης με 4.8 πόντους ερχόμενος συνήθως από τον πάγκο με τον Χρυσόστομο Σιδηρόπουλο να έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια έχοντας 5.1 πόντους με 13 τρίποντα. 


Οι 5 πρώτοι σκόρερ των Μολοσσών:

1. Ζήσης 26.9 πόντοι σε 15 συμμετοχές

2. Ζώτος 12.8 πόντοι σε 15 συμμετοχές

3. Μάκης 10.9 πόντοι σε 15 συμμετοχές

4. Κακατσίδης 6.9 πόντοι σε 14 συμμετοχές

5. Ιωάννου 6.1 πόντοι σε 13 συμμετοχές


Οι 5 πρώτοι σε εύστοχα τρίποντα:

1. Ζήσης 65 τρίποντα

2. Μάκης 18 τρίποντα

3. Σιδηρόπουλος 13 τρίποντα

4. Κόρδας 8 τρίποντα

-. Κακατσίδης 8 τρίποντα


Οι παίκτες που χρησιμοποίησαν οι Βασίλης Χατζής και Κώστας Μακρής και οι αριθμοί τους:

Ζήσης: 26.9 πόντοι με 65 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Ζώτος: 12.8 πόντοι με 4 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Μάκης: 10.9 πόντοι με 18 τρίποντα σε 15 συμμετοχές

Κακατσίδης: 6.9 πόντοι με 8 τρίποντα σε 14 συμμετοχές

Ιωάννου: 6.1 πόντοι με 6 τρίποντα σε 13 συμμετοχές

Σιδηρόπουλος: 5.1 πόντοι με 13 τρίποντα σε 8 συμμετοχές

Πατραμάνης: 4.8 πόντοι με 1 τρίποντο σε 12 συμμετοχές

Μεγαλοοικονόμου: 3.0 πόντοι με 3 τρίποντα σε 3 συμμετοχές

Κόρδας: 2.7 πόντοι με 8 τρίποντα σε 12 συμμετοχές

Γούλας: 2.3 πόντοι σε 8 συμμετοχές

Βαρδάκης: 2.0 πόντοι σε 1 συμμετοχή

Γκρεκός: 1.8 πόντοι σε 6 συμμετοχές

Καλούπτσογλου: 1.6 πόντοι σε 7 συμμετοχές

Παπαδούδης: 1.5 πόντοι με 1 τρίποντο σε 2 συμμετοχές 

Σιώζος: 1.3 πόντοι σε 3 συμμετοχές

Σχίζας: 1.0 πόντο σε 2 συμμετοχές

Μάστορας: 0.9 πόντοι σε 7 συμμετοχές

Πολύζος: 0.8 πόντοι σε 5 συμμετοχές

Δημητρακόπουλος: 1 συμμετοχή

Γκανιάτσας: 1 συμμετοχή

Καρβούνης: 1 συμμετοχή 



Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Κυριακή 3/4 (1οι ημιτελικοί)

Δόξα-Πύρρου Άρτας- Μολοσσοί (Νέο Τ9 Άρτας 18:00)

Παραμυθιά- Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (ΔΑΚ Παραμυθιάς 18:15)

9-10/4 (2οι ημιτελικοί)

Μολοσσοί- Δόξα Πύρρου Άρτας (Νέο Κλειστό Ιωαννίνων)

Π.Α.Σ. Ναυπάκτου- Παραμυθιά (ΔΑΚ Ναυπάκτου)

*Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στους τελικούς θα είναι αυτές που θα φτάσουν πρώτες τις 2 νίκες.

**Αν χρειαστεί 3ος αγώνας τότε αυτός θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που είχε το πλεονέκτημα.

 

 

Δημήτρης Κοσίνας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου