Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

To pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα WBC-Ελευθερία Μοσχάτου

Την Ελευθερία Μοσχάτου αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο, στις 15:30, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Χάρης Γούλας μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι τόνισε σχετικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου που παρόλο ότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα που απειλεί από το «1» έως και το «5». Εμείς θα στηριχτούμε κυρίως στην πιεστική άμυνα και το γρήγορο ρυθμό μιας και παίζουμε μέσα στο σπίτι μας. Αυτή την εβδομάδα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στα οποία υστερούμε και για όσο προλαβαίνουμε, γιατί έχουν μείνει ακόμη 4 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος. Σκοπός της ομάδας, όπως έχω ξαναπεί, είναι να παλέψει όλα τα ματς ανεξαρτήτου αποτελέσματος και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς».

Για τον αγώνα του Σαββάτου μίλησε και η Samantha Cooper αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το Μοσχάτο είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα την τακτική μας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Είμαστε ενθουσιασμένες που παίζουμε στην έδρα μας καθώς αγαπάμε τους φιλάθλους μας και τη στήριξη που μας δίνουν. Εύχομαι στις 2 ομάδες να έχουν ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο μακριά από τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου