Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

"BIO-ATHLETES Food & Products": Το νέο εγχείρημα του Νίκου Ντούγια

Ο Νίκος Ντούγιας πρωτοπορεί κάνοντας ένα νέο βήμα με τη δημιουργία της εταιρίας, "BIO-ATHLETES Food & Products" που φέρνει στην πόρτα σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα www. bio-athletes.gr τα καλύτερα και ποιοτικότερα ελληνικά βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Βρίσκομαι 25 χρόνια στο χώρο του αθλητισμού, αρχικά ως επαγγελματίας αθλητής, ως προπονητής και τέλος ως παιδαγωγός. Η μεγάλη ευλογία είναι ότι ο Θεός με αξίωσε να κάνω όλα αυτά τα χρόνια αυτό που πραγματικά αγαπώ, να παίζω μπάσκετ και να βρίσκομαι ανάμεσα στα παιδιά, με στόχο να τα βοηθήσω –όσο μπορώ– στη γενικότερη εξέλιξή τους.

Η πανδημία, που όλοι βιώνουμε, με έκανε να δω τη ζωή διαφορετικά. Η μεγάλη περιπέτεια μου με τον COVID-19 με έκανε να εκτιμήσω περισσότερο την υγεία, που τόσο δεδομένη την έχουμε, πριν τη χάσουμε. Με έκανε να θυμηθώ τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες που είχα στην διάρκεια του πρωταθλητισμού και να προβληματιστώ...

Για να γίνεις ένας ολοκληρωμένος αθλητής πέρα από την προπόνηση σου, την εκπαίδευση σου, την ξεκούραση σου, χρειάζεσαι επιπλέον να ακολουθείς μια σωστή και ποιοτική διατροφή.

Έτσι, όλο αυτό με ώθησε να ψάξω να βρω τα ποιοτικότερα Ελληνικά βιολογικά προϊόντα που η πατρίδα μας παράγει, καθώς η σωστή διατροφή με τη σωστή σωματική μας φροντίδα, συμβάλει σε έναν ισχυρό υγιή οργανισμό, στην αυτοεκτίμηση μας καθώς και στην  ψυχική μας υγεία.

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μου δείχνετε, όλα αυτά τα χρόνια, δημιούργησαν μια νέα εταιρία, την: BIO-ATHLETES Food & Products που φέρνει στην πόρτα σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bio-athletes.gr τα καλύτερα και ποιοτικότερα ελληνικά βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα.

Θα θέλαμε επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι το site είναι πλήρως λειτουργικό και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα τις αγορές σας. 

Οι παραγγελίες και οι συναλλαγές σας πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια. 

Η γκάμα των βιολογικών προϊόντων μας διευρύνετε καθημερινά. 

Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν το επόμενο διάστημα.

Σας ευχαριστούμε!!!

Καλές αγορές!!!

Bio-Athlete's


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου