Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

IBC: "Σκανάρει" την αγορά για μεταγραφική ενίσχυση

Η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου όμως οι άνθρωποι του IBC σκανάρουν την αγορά προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής. 

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, Γιάννη Παπαδόπουλο, εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών προκειμένου να καταλήξουν στις τελικές επιλογές. Ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά. Το σίγουρο είναι ότι η γιαννιώτικη ομάδα θα ενισχυθεί ενόψει του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Το IBC μετά την ολοκλήρωση των 11 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 8η θέση με ρεκόρ 3 νίκες και 8 ήττες. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει το προγραμματισμένο του ρεπό συνεπώς η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα είναι στις 30 Ιανουαρίου όταν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Λευκάδας. Ο coach Παπαδόπουλος θα έχει το χρόνο να μοντάρει την ομάδα του ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται κατευθείαν στο 2ο γύρο κόντρα σε Τιτάνες Παλαμά (εκτός έδρας) και Αναγέννηση Καρδίτσας (εντός έδρας), παιχνίδια τα οποία ενδεχομένως κρίνουν πολλά για τη μάχη της παραμονής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου