Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Β΄ Εθνική: Απαιτητικές αποστολές για IBC και ΑΓΣ Ιωαννίνων

Κόντρα στον Αίολο/Γόμφοι Τρικάλων και την Αναγέννηση Καρδίτσας καλούνται να αγωνιστούν αυτή την Κυριακή οι δύο γιαννιώτικες ομάδες σε δύο αποστολές που έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, η κάθε μία για τους λόγους της. 

Το IBC (3-4) φιλοξενεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο τον πολύ φορμαρισμένο Αίολο/Γόμφοι Τρικάλων (5-1). Η ομάδα των Τρικάλων, η οποία λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης και την άνοδο στην Α2, τρέχει νικηφόρο σερί 3 αγώνων. Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική "έσπασε" το αήττητο του Ερμή Σχηματαρίου. Το IBC προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Έσπερο Λαμίας, όμως στην έδρα του είναι ανταγωνιστικό έχοντας κερδίσει τους 3 από τους 4 αγώνες που έχει δώσει.

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων (2-4) ταξιδεύει στην Καρδίτσα όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αναγέννηση (2-4). Η ομάδα του Σοφοκλή Τσουκανέλη μετά την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι θα αγωνιστεί σε μία δύσκολη έδρα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει πιστούς οπαδούς που την έχουν βοηθήσει να πανηγυρίσει δις στο γήπεδό της. Βέβαια τρέχει αρνητικό σερί 3 αγώνων δείχνοντας ότι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σπουδαίο ντέρμπι θα διεξαχθεί ανάμεσα σε Ερμή Σχηματαρίου (6-1) και Ικάρους Τρικάλων (6-0). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα, ενώ το σύνολο του Γρηγόρη Γιασσάρη μετρά 6 σερί νίκες όντας η μοναδική αήττητη ομάδα του 3ου ομίλου.

Δυνατός αναμένεται να είναι ο αγώνας ανάμεσα σε Νίκη Βόλου (4-3) και Έσπερο Λαμίας (4-2). Οι Βολιώτες ηττήθηκαν στο ιστορικό ντέρμπι της πόλης από τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και ψάχνουν αντίδραση. Στην έδρα τους είναι αήττητοι έχοντας το 4/4. Ο Έσπερος προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του IBC όμως μακριά από το γήπεδό του αγνοεί τη νίκη έχοντας 0/2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου (2-4) με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στο βολιώτικο ντέρμπι υποδέχεται τον Πρωτέα Γρεβενών (2-4) που προέρχεται από το ρεπό του. Αναμφίβολα πρόκειται για σπουδαίο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αγώνα Τιτάνες Παλαμά (2-5)- Μελίκη (0-6) με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την 3η τους νίκη, ενώ τη Μελίκη να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση καθώς δεν έχει ακόμα φτάσει στην κατάκτηση κάποιου ροζ φύλλου στο φετινό πρωτάθλημα.    


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής:

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 17:00

IBC- Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων

Αναγέννηση Καρδίτσας- ΑΓΣ Ιωαννίνων

Ερμής Σχηματαρίου- Ίκαροι Τρικάλων

Νίκη Βόλου- Έσπερος Λαμίας

Ολυμπιακός Βόλου- Πρωτέας Ηγουμενίτσας (17:30)

Τιτάνες Παλαμά- Μελίκη

Ρεπό: Δόξα Λευκάδας


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ερμής Σχηματαρίου 13 (6-1)

2. Ίκαροι Τρικάλων 12 (6-0)

3. Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων 11 (5-1)

4. Νίκη Βόλου 11 (4-3)

5. Δόξα Λευκάδας 11 (4-3)

6. Έσπερος Λαμίας 10 (4-2)

7. IBC 10 (3-4)

8. Τιτάνες Παλαμά 9 (2-5)

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 9 (2-5)

10. Ολυμπιακός Βόλου 8 (2-4)

11. ΑΓΣ Ιωαννίνων 8 (2-4)

12. Πρωτέας Γρεβενών 8 (2-4)

13. Μελίκη 6 (0-6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου