Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": "Καθάρισε" ο καταπληκτικός Άλκης Παππάς, συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Δημήτρης Γεωργίου

Με τον Άλκη Παππά να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη και τον Δημήτρη Γεωργίου να συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο.  

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός, Basket League)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 102-83 του Λαυρίου στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής. Ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκε για 09:04 έχοντας 4 πόντους (2/2 δίποντα), 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ.

Σπύρος Παπανικολάου (Πανερυθραϊκός, Α2 Ανδρών)

Βαριά ήττα με σκορ 103-77 γνώρισε στην έδρα του ο Πανερυθραϊκός από το Μαρούσι με τον Σπύρο Παπανικολάου να ξεκινά στην αρχική 5αδα και να αγωνίζεται συνολικά για 26:51 έχοντας 3 πόντους (1/2 τρίποντα), 3 ασίστ και 1 ριμπάουντ.

Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ, Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Ηγετική εμφάνιση από τον Άλκη Παππά στο παιχνίδι του ΝΕΟΛ επί του Πανελευσινιακού με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μεγάλη νίκη με 81-77 και τον πολύπειρο Γιαννιώτη guard σε 34:20 να σημειώνει 23 πόντους (3/8 τρίποντα, 4/8 δίποντα, 6/6 βολές), να κατεβάζει 5 ριμπάουντ και να μοιράζει 3 ασίστ συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα έβαλε και το τρίποντο "μαχαιριά" για τον Πανελευσινιακό καθώς με το σκορ στο 76-74 και τον ηλεκτρονικό πίνακα να δείχνει 1:25 ο Παππάς ήταν clutch και με μεγάλο τρίποντο τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι κάνοντας το 79-74. Στην 4η θέση του 1ου ομίλου το Ληξούρι με ρεκόρ 5-2 ενώ έχει κάνει και το ρεπό του. 


Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μεγάλο τρίποντο

Απολαύστε highlights του αγώνα (με το νούμερο 1 ο Άλκης Παππάς)

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Με τέτοιες εμφανίσεις του Δημήτρη Γεωργίου οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Ο Γιαννιώτης guard σημείωσε 17 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο στο "διπλό" της ομάδας του με 70-66 στην έδρα της Κομοτηνής. 7η θέση οι Μαχητές στον 4ο όμιλο με ρεκόρ 5-2, έχοντας κάνει το ρεπό τους και έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.  

Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου (Αριστοτέλης Φλώρινας, Γ΄ Εθνική 5ος όμιλος)

Ο αγώνας του Αριστοτέλη Φλώρινας κόντρα στους Αετούς Βέροιας αναβλήθηκε συνεπώς ο Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου δεν αγωνίστηκε.

Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ζέφυος με αποτέλεσμα να ηττηθεί εύκολα με 82-49 από τον Αρίωνα Ξάνθης. Ο Μάριος Τσίγκας σημείωσε 8 πόντους με την ομάδα του να είναι στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου με ρεκόρ 0-6.

Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας Πάτρας, Τουρνουά U18 Rising Stars)

φωτο: basket.gr

Στο Κλειστό Γυμναστήριο "Ανδρέας Παπανδρέου" στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε η Α΄ Φάση του Τουρνουά U18 Rising Stars όπου συμμετείχαν 8 από τις καλύτερες ομάδες Εφήβων στην Ελλάδα. Ο Προμηθέας Πατρών έδωσε 3 αγώνες, κόντρα σε ΠΑΟΚ, Άρη και ΔΕΚΑ κερδίζοντας τους 2 πρώτους και χάνοντας από την Ακαδημία "ΔΕΚΑ". Ο Νίκος Βασιλείου πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι απέναντι στη ΔΕΚΑ όπου σε 33:42 μέτρησε 16 πόντους (5/5 τρίποντα, 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Συνολικά αγωνιζόμενος και στα 3 παιχνίδια είχε: 7.7 πόντοι (5/8 τρίποντα-62.5%, 4/4 βολές-100%, 2/7 δίποντα-28.6%), 3.7 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ σε 20:38 λεπτά συμμετοχής κατά Μ.Ο. 

Οι Γιαννιώτες του Εξωτερικού

Πολυχρόνης Τσίγκας (Ανόρθωση, Basket League Κύπρου)

Εύκολη νίκη για την Ανόρθωση επί του ΑΠΟΠ με 88-61 την περασμένη Κυριακή σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League Κύπρου. Ο Πολυχρόνης Τσίγκας αγωνίστηκε για 15:24 έχοντας 3 πόντους (1/2 τρίποντα) και 1 ριμπάουντ. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-5. 

Ανδρέας Τσουμάνης (Sagrado Corazon Caceres, Liga EBA, Ισπανία)

Δεν είχε προγραμματισμένο παιχνίδι η Caceres το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συνεπώς ο Ανδρέας Τσουμάνης δεν αγωνίστηκε.

Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου