Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Β΄ Εθνική: Με εμβόλιμη αγωνιστική ολοκληρώνεται το 2021

Το γιαννιώτικο ντέρμπι ανήκει ήδη από την Κυριακή το βράδυ στο παρελθόν με το IBC και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων να έχουν στρέψει την προσοχή τους στα αυριανά σημαντικά παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής.

Το IBC (3-7) φιλοξενείται αύριο το απόγευμα από την ουραγό Μελίκη (1-8) θέλοντας να φτάσει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι κομβικό για την ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου η οποία τρέχει αρνητικό σερί 4 παιχνιδιών έχοντας πανηγυρίσει τελευταία φορά στις 21 Νοεμβρίου και δε θέλει να μπλέξει με τις πιο κάτω θέσεις.

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων (4-5) βρίσκεται σε καλό μομέντουμ έχοντας κερδίσει στο τοπικό ντέρμπι και μετρώντας 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια. Αύριο θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου (4-6) των 4 συνεχόμενων ηττών και γνωρίζει ότι σε περίπτωση που έρθει η το ροζ φύλλο τότε θα κλείσει το 2021 όντας στην 6η θέση του 3ου ομίλου. 

Με αρκετό ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας του Αιόλου-Γόμφοι Τρικάλων (8-1) με τον Έσπερο Λαμίας (7-2) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Τρικαλινοί μετρούν 6 σερί νίκες με τη μοναδική τους ήττα στο πρωτάθλημα να χρονολογείται στις 7 Νοεμβρίου από τη Δόξα Λευκάδας. Σε καλή περίοδο βρίσκεται και η ομάδα της Φθιώτιδας με τις 4 συνεχόμενες νίκες να την έχουν φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια μιλάμε για ομάδα κυρίως έδρας καθώς μακριά από το "Χαλκιοπούλειο" έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά (κόντρα στη Νίκη Βόλου).

Οι Ίκαροι Τρικάλων (8-1) αγωνίζονται επίσης στην έδρα τους υποδεχόμενοι τον Ολυμπιακό Βόλου (2-7) που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασσάρη με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα πιάσει τον Ερμή Σχηματαρίου στην κορυφή, ενώ αν κερδίσει και ο Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων τότε θα μιλάμε από αύριο για τριπλή ισοβαθμία στο ρετιρέ του 3ου ομίλου. 

Την ανοδική της πορεία θέλει να επιβεβαιώσει αύριο η Δόξα Λευκάδας (6-3) που μετρά νικηφόρο σερί 4 αγώνων. Αντίπαλός της είναι η ξεκούραστη Αναγέννηση Καρδίτσας (3-6) η οποία έκανε το ρεπό της την περασμένη Κυριακή. 

Τέλος, ο Πρωτέας Γρεβενών (3-6) θα φιλοξενήσει τους Τιτάνες Παλαμά (2-7) σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής. Οι Μακεδόνες με ενδεχόμενη νίκη  απομακρύνονται σημαντικά από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του "κλείνοντας το μάτι" παράλληλα και στις πιο πάνω θέσεις. Για τους Τιτάνες, θα ήταν σημαντικό να φτάσουν στο πρώτο τους "διπλό" γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν σημαντικό handicap στη μάχη της παραμονής.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 17:00

Μελίκη- IBC 

ΑΓΣ Ιωαννίνων- Νίκη Βόλου

Ίκαροι Τρικάλων- Ολυμπιακός Βόλου

Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων- Έσπερος Λαμίας

Δόξα Λευκάδας- Αναγέννηση Καρδίτσας

Πρωτέας Γρεβενών- Τιτάνες Παλαμά 

Ρεπό: Ερμής Σχηματαρίου


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ερμής Σχηματαρίου 19 (9-1)

2. Ίκαροι Τρικάλων 17 (8-1)

3. Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων 17 (8-1)

4. Έσπερος Λαμίας 16 (7-2)

5. Δόξα Λευκάδας 15 (6-3)

6. Νίκη Βόλου 14 (4-6)

7. ΑΓΣ Ιωαννίνων 13 (4-5)

8. IBC 13 (3-7)

9. Πρωτέας Γρεβενών 12 (3-6)

10. Αναγέννηση Καρδίτσας 12 (3-6)

11. Ολυμπιακός Βόλου 11 (2-7)

12. Τιτάνες Παλαμά 11 (2-7)

13. Μελίκη 10 (1-8)

*Ίκαροι Τρικάλων, Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων, Έσπερος Λαμίας, Δόξα Λευκάδας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Πρωτέας Γρεβενών, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Βόλου, Τιτάνες Παλαμά και Μελίκη έχουν κάνει το ρεπό τους



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου