Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Α1 Γυναικών: Με στόχο το πρώτο "διπλό" ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

φωτο: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο με τα 4 παιχνίδια του προγράμματος να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC (1-4) θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε την περασμένη Κυριακή. Αντίπαλός του είναι η Ελευθερία Μοσχάτου (1-3), η οποία μπορεί πλέον να μην έχει στο ρόστερ της τις Avery-Lawrence αλλά πρόσθεσε την Amber Smith στις θέσεις των forwards. Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα στοχεύει μόνο στη νίκη γνωρίζοντας ότι το πρόγραμμα μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου είναι βατό και θέλοντας να φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία ενόψει και της 19ης Δεκεμβρίου και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ο.Α. Χανίων.

Αύριο, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ (3-2) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (4-0). Ο "Δικέφαλος του Βορρά" προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι "ερυθρόλευκες" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση όντας αήττητες στο πρωτάθλημα και έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία στους στους "32" του EuroCup. Η ομάδα του Martins Zibarts τρέχει νικηφόρο σερί 8 αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας του Ο.Α. Χανίων (2-2) με τις Εσπερίδες Καλλιθέας (2-2), με την ομάδα της Κρήτης να προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ενώ η αθηναϊκή ομάδα από την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός (4-1) μετά την ήττα στο ντέρμπι των αιωνίων φιλοξενεί τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου (2-2) που τρέχει αρνητικό σερί 2 ηττών.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών:

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός (14:00 PAOK Sports Arena)

Ο.Α. Χανίων- Εσπερίδες Καλλιθέας (16:00 Κλ. Κλαδισού)

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Ελευθερία Μοσχάτου- ΠΑΣ Γιάννινα WBC (13:00 Α΄ Μοσχάτου)

Παναθηναϊκός- Δάφνη Αγίου Δημητρίου (14:30 "Παύλος Γιαννακόπουλος")

Ρεπό: Νίκη Λευκάδας


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 9 (4-1)

2. Ολυμπιακός 8 (4-0)

3. ΠΑΟΚ 8 (3-2)

4. Ο.Α. Χανίων 6 (2-2)

5. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 6 (2-2)

6. Εσπερίδες Καλλιθέας 6 (2-2)

7. ΠΑΣ Γιάννινα WBC 6 (1-4)

8. Νίκη Λευκάδας 6 (1-4)

9. Ελευθερία Μοσχάτου 5 (1-3)

*Ολυμπιακός, Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Ο.Α. Χανίων, Εσπερίδες Καλλιθέας και Ελευθερία Μοσχάτου έχουν κάνει το ρεπό τους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου