Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Β΄ Εθνική: Να διατηρήσει το μομέντουμ το IBC, κρίσιμο παιχνίδι για ΑΓΣ Ιωαννίνων


Το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει στο παρελθόν για το IBC (3-3) και πλέον άπαντες στην ομάδα είναι επικεντρωμένοι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Έσπερο Λαμίας (3-2).
Η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου, όμως στην έδρα της είναι ακόμα αήττητη έχοντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι Γιαννιώτες δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα κάποια νίκη μακριά από το Νέο Κλειστό και αυτό θα επιδιώξουν την ερχόμενη Κυριακή.

Στον ΑΓΣ Ιωαννίνων (1-4) γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά (2-4) την ερχόμενη Κυριακή είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη μάχη της παραμονής. Ο Σοφοκλής Τσουκανέλης θέλει από την ομάδα του να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στην έδρα της, στο μόλις δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει στο Νέο Κλειστό μέχρι στιγμής. 

Παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον είναι το Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων (4-1) με τον Ερμή Σχηματαρίου (6-0). Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο φετινό 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, με την ομάδα του coach Φόρου να θέλει να σπάσει το αήττητο του Ερμή, ο οποίος από την πλευρά του θα επιδιώξει να κάνει το 7Χ7.

Οι Ίκαροι Τρικάλων (5-0) φιλοξενούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-4), ομάδα η οποία δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο μακριά από την έδρα της έχοντας 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Δόξα Λευκάδας (3-3) προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και φιλοξενείται από την ουραγό Μελίκη (0-5), ομάδα που δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης και βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. 

Στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής υπάρχει και το βολιώτικο ντέρμπι που αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα καθώς Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου έχουν τη δική τους ιστορία και πολύ κόσμο που τους ακολουθεί πιστά. Ο Ολυμπιακός Βόλου (1-4) φιλοξενεί στον ΕΑΚ Βόλου τη Νίκη (4-2) θέλοντας να σταματήσει το αρνητικό σερί των 3 ηττών που τρέχει. Βέβαια μόνο εύκολο δε θα είναι αυτό καθώς η Νίκη Βόλου είναι μία από τις δυνατότερες ομάδες του ομίλου βρισκόμενη μάλιστα και σε καλή κατάσταση με θετικό σερί 2 παιχνιδιών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 17:00

Έσπερος Λαμίας- IBC (Χαλκιοπούλειο)

ΑΓΣ Ιωαννίνων- Τιτάνες Παλαμά (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο)

Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων- Ερμής Σχηματαρίου (Κατσιμήδου)

Ίκαροι Τρικάλων- Αναγέννηση Καρδίτσας (Μπάρας)

Μελίκη- Δόξα Λευκάδας (ΔΑΚ Μελίκης)

Ολυμπιακός Βόλου- Νίκη Βόλου (ΔΑΚ Βόλου)

Ρεπό: Πρωτέας Γρεβενών

   

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. Ερμής Σχηματαρίου 12 (6-0)

2. Ίκαροι Τρικάλων 10 (5-0)

3. Νίκη Βόλου 10 (4-2)

4. Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων 9 (4-1)

5. Δόξα Λευκάδας 9 (3-3)

6. IBC 9 (3-3)

7. Έσπερος Λαμίας 8 (3-2)

8. Πρωτέας Γρεβενών 8 (2-4)

9. Τιτάνες Παλαμά 8 (2-4)

10. Αναγέννηση Καρδίτσας 8 (2-4)

11. Ολυμπιακός Βόλου 6 (1-4)

12. ΑΓΣ Ιωαννίνων 6 (1-4)

13. Μελίκη 5 (0-5)

*ΑΓΣ Ιωαννίνων, Ίκαροι Τρικάλων, Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων, Έσπερος Λαμίας , Ολυμπιακός Βόλου και Μελίκη έχουν κάνει το ρεπό τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου