Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Ανδρέας Τσουμάνης, Δημήτρης Γεωργίου και Νίκος Βασιλείου τις καλύτερες εμφανίσεις

Υψηλών πτήσεων συνέχεια για τον Ανδρέα Τσουμάνη στην Ισπανία με τον Γιαννιώτη ψηλό να προσθέτει μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Εξαιρετικός και ο Δημήτρης Γεωργίου με τους Μαχητές, όπως και ο Νίκος Βασιλείου με τον Προμηθέα 2014. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα των Γιαννιωτών.

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός, Basket League)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το PAOK Sports Arena με 81-64 επουλώνοντας κατά κάποιο τρόπο τις πληγές από τη βαριά ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Λευτέρης Μαντζούκας "έγραψε" συμμετοχή πατώντας για 03:05 παρκέ.


Σπύρος Παπανικολάου (Πανερυθραϊκός, Α2 Ανδρών)

Ρεπό είχε την 5η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ο Πανερυθραϊκός συνεπώς ο Σπύρος Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε.


Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ, Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

2η νίκη για την ομάδα του Ληξουρίου στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, επί της Πεντέλης με 74-62. Η άμυνα της Πεντέλης ήταν σε μεγάλο βαθμό προσαρμοσμένη πάνω στον Γιαννιώτη guard με αποτέλεσμα να μείνει μεν άποντος, συνεισφέροντας όμως σε άλλους τομείς καθώς μοίρασε 7 ασίστ και κατέβασε 8 ριμπάουντ σε 35:40 λεπτά συμμετοχής.



Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Επιστροφή στη δράση με νίκη για τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων οι οποίοι πέρασαν από την έδρα της Μ.Ε.Ν.Τ. με 81-61. Βασικός λόγος του "διπλού" ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη Γεωργίου που είχε 16 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα. 


Ο Δημήτρης Γεωργίου είναι με το νούμερο 4 (βίντεο: MACHITES PEIRAMATIKO)


Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου (Αριστοτέλης Φλώρινας, Γ΄ Εθνική 5ος όμιλος)

Η ομάδα της Φλώρινας δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στο Ανατόλια, γνωρίζοντας την ήττα με 84-72. Ο Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου σημείωσε 5 πόντους.


Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Την 3η του ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο Ζέφυρος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 73-51 και βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου. Ο Μάριος Τσίγκας είχε 6 πόντους για τον Ζέφυρο.


Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014, Α1 ΕΣΚΑΗ)

Ντέρμπι κορυφής μόνο στα χαρτιά ήταν ο αγώνας του Προμηθέα 2014 με την Ανδραβίδα καθώς η ομάδα του Νίκου Βασιλείου επικράτησε με 79-43. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο νεαρός Γιαννιώτης αθλητής έχοντας 16 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο.


Οι Γιαννιώτες του εξωτερικού

Πολυχρόνης Τσίγκας (Ανόρθωση, Basket League Κύπρου)

Το αρνητικό σερί 2 ηττών έλαβε τέλος για την Ανόρθωση καθώς επικράτησε το Σάββατο με 81-77 του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Πολυχρόνης Τσίγκας βρέθηκε στο παρκέ για 03:44 κατεβάζοντας 1 ριμπάουντ.


Ανδρέας Τσουμάνης (Sagrado Corazon Caceres, Liga EBA, Ισπανία)

2η σερί νίκη και 3η συνολικά στο πρωτάθλημα για την Caceres του Ανδρέα Τσουμάνη που επικράτησε εκτός έδρας της Coria με 84-77. Σε 39΄ συμμετοχής ο Τσουμάνης "έκλεψε" εκ νέου την παράσταση σημειώνοντας ένα ακόμα double double με 27 πόντους (2/3 τρίποντα, 5/7 δίποντα, 11/12 βολές) και 16 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ, συγκεντρώνοντας 45 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.


Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου