Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Όλες οι εμφανίσεις τους το περασμένο Σαββατοκύριακο

Μία ακόμα αγωνιστική στην Ισπανία όπου ο Ανδρέας Τσουμάνης συνέχισε τις κυριαρχικές του εμφανίσεις ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτά και άλλα πολλά για όλους τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα τους στο άρθρο που ακολουθεί.

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός, Basket League)

Νίκη για τον Παναθηναϊκό με 100-75 απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν αγωνίστηκε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.

Σπύρος Παπανικολάου (Πανερυθραϊκός, Α2 Ανδρών)

Το παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με το Παγκράτι αναβλήθηκε λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί το προηγούμενο Σάββατο ο Σπύρος Παπανικολάου.

Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ, Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Ο Γιαννιώτης guard αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση Ιλίου και μοιραία δεν πρόσφερε αυτά που θα μπορούσε μένοντας στον 1 πόντο. Ήττα για την ομάδα του Ληξουρίου με 66-60. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Ρεπό είχαν την 6η αγωνιστική οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων και συνεπώς ο Δημήτρης Γεωργίου δεν αγωνίστηκε.

Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώσου (Αριστοτέλης Φλώρινας, Γ΄ Εθνική 5ος όμιλος)

Δεν υπήρχε αγωνιστική δράση την περασμένη Κυριακή στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Χωρίς αγωνιστική δράση και ο 6ος όμιλος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014, Α1 ΕΣΚΑΗ)

Μία ακόμα νίκη για τον Προμηθέα 2014 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, αυτή τη φορά επί της ΝΕΠ με 64-56. Οι νεαροί αθλητές του Προμηθέα παρέμειναν στην κορυφή με 11 βαθμούς με τον Νίκο Βασιλείου να έχει 4 πόντους.

Βύρωνας Βάτσιος (Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Α' ΕΣΚΑ)

Τη νίκη με σκορ 86-52 πανηγύρισε ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας απέναντι στη ΜΕΝ Ιλίου. Ο Βύρωνας Βάτσιος είχε 8 πόντους με 1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Ξεκίνησε στην αρχική 5αδα αγωνιζόμενος για 25΄

Αλέξανδρος Βάτσιος (Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Α΄ ΕΣΚΑ)

Ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας πήρε την πρώτη του νίκη στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑ κόντρα στη ΜΕΝ Ιλίου. Ο Αλέξανδρος Βάτσιος είχε πόντους, με 1 εύστοχο τρίποντο, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 20΄ συμμετοχής. 


Οι Γιαννιώτες του Εξωτερικού

Πολυχρόνης Τσίγκας (Ανόρθωση, Basket League Κύπρου)

Ήττα με σκορ 86-77 για την Ανόρθωση από τον ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League Κύπρου. Ο Πολυχρόνης Τσίγκας σε 07:31 δεν σημείωσε κάποιο πόντοι αλλά κατέβασε 4 ριμπάουντ (2 επιθετικά-2 αμυντικά).

Ανδρέας Τσουμάνης (Sagrado Corazon Caceres, Liga EBA, Ισπανία)

Ανεβασμένη στους τελευταίους αγώνες η Caceres κατόρθωσε να κατακτήσει την 3η διαδοχική της νίκη και συνολικά 4η στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 72-65 της αήττητης μέχρι προχθές και πρωτοπόρου Huelva και ανέβηκε στην 5η θέση της κατάταξης. Το double double το έχει στο τσεπάκι του ο Γιαννιώτης forward τη φετινή σεζόν και το έχει αποδείξει τόσες φορές. Έτσι και την περασμένη Κυριακή μέτρησε 25 πόντους (2/6 τρίποντα, 6/13 δίποντα, 7/9 βολές), 11 ριμπάουντ (7 επιθετικά-4 αμυντικά), 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. Οι 35 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης ήταν κάτι το αναμενόμενο με τέτοια εμφάνιση.


Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου