Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Σούπερ Παππάς-Γεωργίου-Τσουμάνης, θετικός Παπανικολάου

Με τους Άλκη Παππά και Δημήτρη Γεωργίου να ηγούνται και να οδηγούν εκ του ασφαλούς ΝΕΟΛ και Μαχητές Πειραματικού Πεύκων σε νίκες στη Β΄ Εθνική και τον Ανδρέα Τσουμάνη να συνεχίζει τις υψηλές του πτήσεις στην Ισπανία συνεχίστηκε η δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός Basket League)

Ο ταλαντούχος Γιαννιώτης forward δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 81-76.

Σπύρος Παπανικολάου (Πανερυθραϊκός, Α2 Ανδρών)

Επιστροφή στη δράση για τους "ερυθρόλευκους" με εντυπωσιακή νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας με 91-65. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παπανικολάου έχοντας 7 πόντους (1/5 τρίποντα, 2/7 δίποντα) σε 10:28.

Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ, Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Απίστευτη εμφάνιση από τον Άλκη Παππά στη νίκη του ΝΕΟΛ με 84-79 επί του Έσπερου Καλλιθέας. Ο Γιαννιώτης guard πήρε από το χέρι την ομάδα του σταματώντας στους 34 πόντους (6/16 τρίποντα, 4/9 δίποντα, 8/9 βολές), μοιράζοντας 4 ασίστ, κατεβάζοντας 4 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας 1 κλέψιμο και μαζεύοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 33:00 λεπτά συμμετοχής. 

Δείτε highlights από τη νίκη του ΝΕΟΛ επί του Έσπερου Καλλιθέας (Ο Άλκης Παππάς είναι με τον αριθμό 1).

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Δημήτρη Γεωργίου στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής συνεχίστηκαν. Στον προχθεσινό αγώνα απέναντι στη Χ.Α.Ν.Θ. σημείωσε 24 πόντους με 6 τρίποντα και οδήγησε την ομάδα του στην 4η νίκη με 76-66 (4-1 ρεκόρ).

Δείτε highlights από τη νίκη των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων από τη νίκη επί της ΧΑΝΘ.(Ο Δημήτρης Γεωργίου είναι με τον αριθμό 4). 


Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου (Αριστοτέλης Φλώρινας, Γ΄ Εθνική 5ος όμιλος)

Μεγάλη νίκη με 82-79 κατέκτησε ο Αριστοτέλης Φλώρινας επί του Φ.Ο. Αρίδαιας με τον Θοδωρή Τσίρμπα-Αναγνώστου να είναι στους διακριθέντες έχοντας 8 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα.

Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Ο Μάριος Τσίγκας δεν αγωνίστηκε στην ήττα του Ζέφυρου με 75-55 από τον ΒΑΟ.

Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014, Α1 ΕΣΚΑΗ)

Μία ακόμα νίκη, την 6η σε 7 παιχνίδια, κατέκτησε ο Προμηθέας 2014 απέναντι στην Απολλωνιάδα με 74-65 με τον Νίκο Βασιλείου να σημειώνει 6 πόντους. Ο Προμηθέας 2014 συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή. 

Βύρωνας Βάτσιος-Αλέξανδρος Βάτσιος (Ιωνικός Νέας Φιλαδέλεφειας)

Την ήττα με σκορ 71-56 γνώρισε ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας από τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας με τον Βύρωνα Βάτσιο να αγωνίζεται 3:40 εξαιτίας ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρούσε. Δεν σκόραρε κάποιον πόντο, είχε 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. 

Ο Αλέξανδρος Βάτσιος σε είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.


Οι Γιαννιώτες του Εξωτερικού

Πολυχρόνης Τσίγκας (Ανόρθωση, Basket League Κύπρου)

Δεν τα κατάφερε η Ανόρθωση απέναντι στον Αχιλλέα Καϊμακλίου γνωρίζοντας την ήττα με 64-59. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής με τον Τσίγκα να πατάει παρκέ για 01:26. 8η θέση και ρεκόρ 3-5 για την ομάδα της Ανόρθωσης.

Ανδρέας Τσουμάνης (Sagrado Corazon Caceres, Liga EBA, Ισπανία)

Φόρα έχει πάρει στα τελευταία παιχνίδια η Caceres του Ανδρέα Τσουμάνη και με το νικηφόρο σερί των 4 παιχνιδιών το οποίο τρέχει έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση του ομίλου με ρεκόρ 5-3. Το Σάββατο επιβλήθηκε με 77-65 της Badajoz με τον Γιαννιώτη forward να έχει σε 37΄ συμμετοχής 29 πόντους (1/2 τρίποντα, 13/17 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Μία ακόμα μέρα στη δουλειά για τον εξαιρετικά σταθερό Τσουμάνη.


Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου