Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ώρα για την εκκίνηση του πρωταθλήματος έχει φτάσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC να υποδέχεται τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 14:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10€ και μπορεί κανείς να τo προμηθευτεί στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα. Φυσικά, όποιος το επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί το «μαγικό» χαρτάκι για τον Κυριακάτικο αγώνα καλώντας στα τηλέφωνα: 6945509296 (Παπαδόπουλος Πέτρος), 6942824031 (Δανάη Χήτα), 6946850595 Τόλης Μιχαήλ ή να στείλει μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί προκειμένου να σταματήσει η διάδοση του COVID-19.

Υγειονομικό Πρωτόκολλο 

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID-19. 

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι 60% και δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ οι νοσήσαντες το πιστοποιητικό νόσησης, όπως και την ταυτότητα προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.   

Το 5% της πληρότητας του γηπέδου αφορά τους ανήλικους. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, από δεκατρία (13) έως και δεκαεπτά (17) ετών η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Οι ανήλικοι φίλαθλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία. 

Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί η συμφόρηση μιας και η είσοδος στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο θα πραγματοποιείται από μία θύρα.

*Όλες οι διαπιστεύσεις ελευθέρας εισόδου στο γήπεδο, ανεξαρτήτου ιδιότητας, ακυρώνονται, λόγω της χωρητικότητας και των περιοριστικών μέτρων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου