Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Η στιγμή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει φτάσει για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC καθώς την ερχόμενη Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, στο πλαίσιο της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη αύριο Σάββατο και θα διανυκτερεύσει στη συμπρωτεύουσα. Ο Νίκος Δουβίτσας θα έχει στη διάθεσή του όλα τα κορίτσια καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Λευκαδίτης προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC δήλωσε στο επίσημο site σχετικά με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς: «Οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν με ένα παιχνίδι κυπέλλου που οποίος κερδίσει συνεχίζει στον θεσμό. Η ομάδα του Ρυσιου είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α1 με παίκτριες έμπειρες για την κατηγορία και πολλές από αυτές ήταν και πρώην παίκτριες στην Α1. Το παιχνίδι φυσικά δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να μην έχουμε το μυαλό μας μόνο στην ιδέα ότι είμαστε το φαβορί. Φυσικά και είμαστε το φαβορί απλά πρέπει και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 12:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Ρυσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου