Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Ισπανία για τον Ανδρέα Τσουμάνη

Ο Ανδρέας Τσουμάνης πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό τη φετινή σεζόν, με την ισπανική Sagrado Corazon Caceres (Liga EBA, η 3η τη τάξει κατηγορία που διοργανώνεται από την ισπανική ομοσπονδία) να είναι η ομάδα που κέρδισε την υπογραφή του.

Το ξεκίνημα του Γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο εντυπωσιακό μιας και ήδη από τα πρώτα 2 επίσημα παιχνίδια της χρονιάς έχει καταφέρει να μετατραπεί σε πολύτιμο "γρανάζι" της νέας του ομάδας.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 10 Οκτωβρίου, η Sagrado Corazon Caceres επικράτησε με το εντυπωσιακό 96-64 της 2ης ομάδας της Real Betis στο γήπεδό της έχοντας τον Τσουμάνη σε τρελά κέφια. Σε 27 λεπτά συμμετοχής σημείωσε double double με 27 πόντους (11/15 δίποντα, 5/5 βολές) και 13 ριμπάουντ (6 επιθετικά-7 αμυντικά), ενώ μοίρασε και 2 ασίστ συγκεντρώνοντας συνολικά 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. 

Στην πρεμιέρα, στις 3 Οκτωβρίου, είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικό ντεμπούτο στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 77-71 από την Dos Hermanas. Είχε ξανά double double με 22 πόντους (8/15 δίποντα και 6/9 βολές) και 14 ριμπάουντ (5 επιθετικά-9 αμυντικά) συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο ranking.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου