Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Αίας Άρτας-Παραμυθιά 55-58: Φιλική νίκη της Παραμυθιάς στις λεπτομέρειες

φωτογραφία: Γιάννης Κοσμάς

Μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ Αίας Άρτας και Παραμυθιά έδωσαν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Τ9 Άρτας με την ομάδα του Τάκη Παππά να κερδίζει με 58-55.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας για το coach Νεκτάριο Βαβέτση στον πάγκο των Αρτινών, με το νέο προπονητή της ομάδας να έχει την ευκαιρία να δει σε καταστάσεις αγώνα τους νέους του παίκτες, έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Η Παραμυθιά είχε βραχεία κεφαλή στο τέλος της πρώτης περιόδου (17-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες όμως και πάλι οι παίκτες του coach Παππά με επιμέρους 10-6 είχαν τα ηνία στο ημίχρονο (27-22 στο 20΄).

φωτογραφία: Γιάννης Κοσμάς

Οι φιλοξενούμενοι με την καλή τους περιφέρεια να κάνει τη διαφορά συνέχιζαν να έχουν το προβάδισμα (45-38 στο 30΄), με τους Αρτινούς να μειώνουν στο τελικό 58-55 στα τελευταία δέκα αγωνιστικά λεπτά.

Να θυμίσουμε ότι ο Αίας Άρτας συμμετέχει στον Α΄ Όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φιλοξενείται στο Μεσολόγγι από τον Απόλλωνα Μεσολογγίου. Από την άλλη, η Παραμυθιά βρίσκεται στον Β΄ Όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και στην 1η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 22-27, 38-45, 55-58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου